Strakke Buik Bijbel Review: LET OP een zeer uitgebreide review!

Gemiddelde leestijd: 24 minuten
Strakke Buik Bijbel review

Voor een eerlijk Strakke Buik Bijbel review ben je natuurlijk aan het juiste adres bij Krachttraininginfo.nl. Jouw online kennisbank voor alle sport gerelateerde onderwerpen. Ik besteed met regelmaat aandacht aan effectief afslanken en de verschillende methoden om dat te doen.

De Strakke Buik Bijbel is een boek dat momenteel zeer populair is en mensen helpt om van dat moeilijke buikvet af te komen. Natuurlijk heb ik het boek gelezen én heb ik onderzoek gedaan naar de resultaten. Vandaag deel ik alles met jou in deze eerlijke Strakke Buik Bijbel Review!

Waarom een Strakke Buik Bijbel Review?

Waarom vind ik het nu noodzakelijk om een eerlijk en open Strakke Buik Bijbel Review met jou te delen? De reden hiervoor is vrij simpel. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel boeken voor effectief afvallen beschikbaar. Helaas zijn niet alle boeken daadwerkelijk effectief.

We kennen bijvoorbeeld veel crashdiëten en we kennen omschreven methoden die er uiteindelijk voor zorgen dat je juist zwaarder wordt. Als jij wilt gaan genieten van een platte buik, dan wil je zeker weten dat je hier op de juiste manier mee aan de slag gaat.

Het laatste wat je wilt is veel geld uitgeven aan boeken die uiteindelijk niets goeds voor je doen. Daarom zorg ik regelmatig voor open en eerlijke reviews, zodat jij precies weet wat je mag verwachten. Dat is precies de reden waarom ik vandaag deze Strakke Buik Bijbel Review met jou deel.

Wat is de Strakke Buik Bijbel precies?

De Strakke Buik Bijbel is een boek dat een verzameling biedt van recepten, oefeningen en relevante informatie voor het verkrijgen van een platte buik. Het verliezen van overtollig buikvet is bijzonder lastig en veel mensen weten dit ook uit eigen ervaring. Een platte buik krijg je zeker niet vanzelf, maar het is ook lang niet altijd duidelijk wat er nu precies nodig is om wel van een platte buik te gaan genieten.

De Strakke Buik Bijbel is geschreven door (dieet)psycholoog en afslankdeskundige Drs. Oscar Helm. In het boek deelt hij zijn unieke visie op het kwijtraken van buikvet en de welbekende ‘love handles’.

Oscar Helm is als het ware een bekent persoon in de gezondheid niche. Zo heeft hij meerdere bekende boeken/e-books op de markt gebracht. Zo heb ik ook bijvoorbeeld het populaire boek de Afslank Receptenbijbel aangeschaft en er een review over geschreven, hoe ik de recepten en het resultaat heb mogen ervaren.

Waar bestaat de Strakke Buik Bijbel uit?

De Strakke Buik Bijbel bestaat als het ware uit 2 delen, je kunt namelijk kiezen uit de digitale variant of de digitale én het fysieke boek. Als je voor het fysieke boek kiest krijg je de digitale variant er gratis bij! Kies je alleen voor de digitale variant dan kun je na betaling binnen ongeveer 1 minuut de digitale vorm gaan downloaden.

Zelf heb ik gekozen voor de digitale en het fysieke boek. Dit omdat ik het zelf fijn vind om ook een fysiek boek bij de hand te hebben. Maar dit is natuurlijk persoonlijk. Overigens kun je op dit moment de digitale vorm aanschaffen voor de prijs van 27 euro en het fysieke boek en digitale vorm voor de prijs van 37 euro! Wat in mijn ogen niet heel duur is, voor wat je er allemaal voor terug krijgt!

Een wetenschappelijk onderbouwde ‘bijbel’

De Strakke Buik Bijbel is zeker niet weer een afslankboek dat je van alles aansmeert waar je eigenlijk niets aan hebt. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde ‘bijbel’, wat betekent dat alles wat in het boek wordt beweerd daadwerkelijk onderbouwd kan worden met bijna 90 wetenschappelijke onderzoeken, feiten en resultaten!

Dit is ook precies wat ik een eerste belangrijk voordeel van de Strakke Buik Bijbel vind. De inhoud van het boek is niet uit de lucht gegrepen, maar is afkomstig uit betrouwbare bronnen. Het boek geeft je vooral kennis die je kunt toepassen om een platte buik te krijgen én te houden. We kunnen de Strakke Buik Bijbel dan ook goed zien als kennisboek met als doel om af te slanken, en niet per definitie als ‘weer een afslankboek’.

Wat heeft de Strakke Buik Bijbel je te bieden?

Wat mag je nu werkelijk verwachten van de inhoud van de Strakke Buik Bijbel en welke resultaten kun je ermee bereiken? Je verkrijgt heel veel uit het boek. Ik noemde het net al even. Dit boek geeft je recepten om mee aan de slag te gaan, goede oefeningen om te doen voor een platte buik en vooral ook informatie en kennis.

Een kort overzicht van wat je allemaal leert in de Strakke Buik Bijbel.

Strakke Buik Bijbel voordelen

Wanneer je het boek helemaal gelezen hebt, dan heb je alle kennis in huis over waar je op moet letten, wat je moet doen en vooral ook wat je niet moet doen. Je leert als het ware een heel nieuwe levensstijl voor jezelf op te bouwen, die vooral ook gewoon heel erg leuk is, én waar je een platte buik van krijgt met blijvend resultaat.

Het belangrijkste idee: koolhydraten zijn de boosdoener!

Wat is nu het belangrijkste idee dat centraal staat in de Strakke Buik Bijbel? Dat zijn vooral de koolhydraten. Oscar Helm maakt duidelijk dat de mate waarin we koolhydraten tot ons nemen eenvoudigweg compleet uit balans is geraakt. Dit is niet helemaal onze eigen schuld.

Het heeft vooral ook te maken met de overdreven mate waarin koolhydraten tegenwoordig worden toegevoegd aan de meest uiteenlopende levensmiddelen uit de supermarkt. Als het om voeding gaat, dan kijken we op de verpakking vooral naar het aantal calorieën in producten als we willen afvallen. We vergeten te kijken naar de koolhydraten en precies dat is de boosdoener, volgens de Strakke Buik Bijbel.

Koolhydraten uit je voedingspatroon halen

De hele basis van de Strakke Buik Bijbel draait eigenlijk om het eten van koolhydraatarme maaltijden. Hier is de theorie van Oscar Helm op gebaseerd, en die theorie kan ik enkel ondersteunen. Natuurlijk weet ik dat sporters, zoals wielrenners, behoefte hebben aan een goede balans van eiwitten, koolhydraten en calorieën voor het leveren van topprestaties.

Anderzijds weet ik ook dat koolhydraten voor het afvallen zeker funest kunnen zijn. Veel diëten zijn gebaseerd op uitsluitend calorieën en houden geen rekening met koolhydraten in voedsel. Dit is vaak dé factor die ervoor zorgt dat een dieet niet effectief is.

Dé veroorzaker van overgewicht is de koolhydraat. Deze theorie staat centraal in de Strakke Buik Bijbel en dus is de hoofdgedachte dat je koolhydraten uit je voedingspatroon gaat halen.

Wat zijn de voordelen van de Strakke Buik Bijbel?

Ik wil je graag een eerlijke Strakke Buik Bijbel review geven en daarvoor is het goed om wat dieper in de basis van dit boek te duiken. Om je een duidelijk beeld te geven van wat je nu echt aan dit boek hebt, geef ik je graag inzicht in de belangrijkste voordelen van de Strakke Buik Bijbel.

1. Het krijgen van een platte buik is niet moeilijk

Een belangrijk voordeel van de Strakke Buik Bijbel is dat het een boek is die zonder poespas de feiten deelt en informatie geeft over wat je wel en niet moet doen. Alles wordt recht toe – recht aan geschreven, waardoor het begrijpelijk is.

Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk te volgen. Een bijkomend voordeel is ook dat alles uit het boek makkelijk is toe te passen in de praktijk. Je kunt de veranderingen in je dagelijks leven en natuurlijk in je voeding eenvoudig doorvoeren en op die manier relatief gemakkelijk een platte buik krijgen.

2. Geen last van ongemakken met deze methode

Mensen die al vaker verschillende diëten hebben gevolgd weten hier alles vanaf. Veel diëten brengen de nodige ongemakken met zich mee. Een heel bekend ongemak is het hongergevoel, dat er vaak voor zorgt dat we ‘crashen’. Dit hongergevoel is zeer onaangenaam en zorgt er vaak voor dat je het niet volhoudt.

Een ander ongemak is het krijgen van eetbuien (of vreetbuien), omdat je gewoon van alles wat je wel nodig hebt te weinig binnen krijgt. Andere ongemakken, zoals een moeilijke stoelgang, komen ook vaker voor. Met deze methode heb je geen last van dergelijke ongemakken. Ook dit zorgt ervoor dat het heel makkelijk vol te houden is.

3. Je brengt balans in je voeding

Met de Strakke Buik Bijbel ga je een platte buik creëren door de balans terug te brengen in je voedingspatroon. Het boek helpt je om de inname van koolhydraten – maar ook van bijvoorbeeld eiwitten – weer goed in balans te krijgen. Dit is precies wat nodig is om buikvet te laten verdwijnen.

Je krijgt handige recepten voor koolhydraatarme maaltijden die echt gewoon heel erg lekker zijn, waardoor je helemaal niet het idee hebt dat je op dieet bent. Het eten van meer groente en fruit gaat als vanzelf. Juist dit zorgt er ook voor dat je het makkelijker over kunt nemen als standaard leefstijl in plaats van als tijdelijk dieet. Je schakelt makkelijk en het wordt een deel van jou.

4. Passende oefeningen om mee aan de slag te gaan

Als je echt effectief wilt afvallen, dan is het aanpassen van je voeding alleen niet voldoende. Dit is een algemeen bekend feit en ik ben blij dat dit feit zeker niet over het hoofd wordt gezien in de Strakke Buik Bijbel. Je krijgt in het boek namelijk praktische oefeningen die je eenvoudig verwerkt in een trainingsschema.

Dit geeft je goede inzichten over welke oefeningen je helpen om een platte buik te krijgen en welke oefeningen in feite helemaal niet zoveel voor je doen. Door je nieuwe voedingspatroon te combineren met deze oefeningen werk je toe naar een platte buik zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

5. De Strakke Buik Bijbel is interactief

Je gaat makkelijker aan de slag met de Strakke Buik Bijbel, omdat het boek interactief is. Dit wil zeggen dat je met regelmaat vragen voorgeschoteld krijgt waar je echt even over na moet denken en bij stil moet staan.

Hierdoor dringt de informatie ook goed tot je door en neem je de kennis in je op, waardoor je er later ook veel aan hebt. Het is dan ook eigenlijk een soort leermethode die je gewoon bij blijft en waar je je voordeel mee kunt blijven doen. Doordat je echt betrokken wordt bij het boek en alle principes is het makkelijker om het ook ‘eigen’ te maken.

6. Je krijgt verschillende bonussen!

Wat ik zelf een groot pluspunt vind van de Strakke Buik Bijbel is dat het niet zomaar een boek is. Je krijgt er diverse bonussen bij als aanvulling, die dus helemaal gratis zijn. Ik heb het dan niet alleen over 50 koolhydraatarme recepten, maar ook over meerdere trainingsprogramma’s en -schema’s, en nog veel meer! Tot slot krijg je ook nog goede video’s met oefeningen. Ik zal hieronder de bonussen benoemen die je kunt gaan verwachten!

Bonus 1: Verschillende trainingsschema’s – Je kunt maar liefst 6 verschillende trainingsprogramma’s verwachten. Die ook nog afgesteld zijn voor verschillende niveaus namelijk als:

  • 2 voor beginners
  • 2 voor intermediate
  • 2 voor gevorderde

Overigens zijn de trainingsprogramma’s puur gericht op vetverbranding en om een slanker lichaam te krijgen met de juiste oefeningen die je thuis handig kunt gaan uitvoeren.

Bonus 2: Voedingsschema’s – De voedingsschema’s in de Strakke Buik Bijbel bestaat uit 4 weekmenu’s, elk weekmenu bestaat uit een: Ontbijt, tussendoortjes lunch en avondeten. Dit zal ervoor zorgen dat je alles op de juiste manier eet en op een gezonde manier zult gaan afvallen.

Bonus 3: Strakke billen – Dit is iets wat vele willen bereiken maar niet of nauwelijks goed lukt. Hoe je stevige billen kunt gaan ontwikkelen zal je in deze bonus op een snelle manier gaan leren!

Bonus 4: Strakke benen – Wil je strakke benen? Dan is dit een ideale bonus! Je krijgt namelijk zeer effectieve oefeningen om je beenspieren te gaan versterken op de juiste manier.

Bonus 5: Strakke huid – Ben je gezond, dan zie je dit vaak meteen terug in je huid. Je voelt je ook een stuk lekkerder in je vel. Doordat dit zeker niet onbelangrijk is zal Oscar hierin de juiste tips geven over hoe je een stralende huid kunt krijgen. En af kunt gaan rekenen met de gevreesde cellulitis.

Bonus 6: Vetrol vrije love handles – Wie kent het niet de beruchte love handels, die vaak net boven je broek tevoorschijn komen. Dit komt namelijk doordat dit de eerste plek is waar vet word opgeslagen. En in dit hoofdstuk krijg je effectieve oefeningen om hier vanaf te komen.

De voorbeeld recepten uit de Strakke Buik Bijbel

Ik geef je hier een aantal voorbeelden van een aantal recepten die je kunt gaan verwachten van de Strakke Buik Bijbel.

Voorbeeld recepten Strakke Buik Bijbel

Mijn eigen ervaring met de Strakke Buik Bijbel!

Wat ook zeker niet mag ontbreken in een uitgebreide review is hoe is mijn gehele ervaring met de Strakke Buik Bijbel? Mijn eerste indruk was eerlijk gezegd niet helemaal speciaal. Je hoort immers vaker boeken/E-books die veel doen beloven maar waar je weinig resultaat van mag verwachten.

Ik ben Oscar achteraf dankbaar voor zijn goede handvaten die hij mij gegeven heeft. Maar ook de informatie waar ik altijd iets aan zal hebben. Ik ben pakweg 4 maanden geleden effectief begonnen met de Strakke Buik Bijbel. En na de eerste week voelde ik merkbaar meer energie wat natuurlijk te wijten is aan de gezonde recepten die in dit boek staan.

Resultaat na de 2de week!

Na ongeveer 2 weken werd mijn buik ook echt zichtbaard slanker, dit bracht weer de de nodige dosis motivatie mee om deze informatie te blijven toepassen.

Na 3 tot 4 weken was ik al zeer tevreden, ik begon eindelijk lichte buikspieren te zien! Wat mij voorheen echt niet lukte. De resultaten werden ook steeds beter. Ik kan nu met trots zeggen dat ik 6 kilo kwijt ben geraakt!

Persoonlijk vond ik het overgrootste deel van de recepten heerlijk en makkelijk toepasbaar in mijn levensstijl. De informatie was dan ook voor mij heel waardevol. Zoals het eerste hoofdstuk, dat gaat over de 12 fouten die veel mensen maken. Dit zijn ook vaak fouten die ik eerlijk moet zeggen ook heb gemaakt, en door de goede uitleg er nu anders insta.

Overigens zijn de buikspieroefeningen ook zeer effectief en kunnen die ook thuis worden uitgevoerd. Dit is zeker een voordeel als je bijvoorbeeld geen zin hebt in een duur sport abonnement, of gewoon lekker thuis aan jezelf wilt gaan werken. Kortom, ik sluit me ook aan bij de andere ervaringen. En ben ik Oscar Helm dankbaar voor de behaalde resultaten!

Let wel op: Je hebt op de betaalpagina 2 opties, namelijk de Strakke Buik Bijbel mét een abonnement op het (Ultieme Afslank Programma). Hierin kun je gebruik maken van het videoprogramma.

De 2de optie is zonder abonnement. Persoonlijk koos ik niet voor de abonnement optie omdat ik vond dat ik voldoende had aan het fysieke boek met de bijhorende recepten, oefeningen en informatie. Let er dus overigens op dat je de juiste optie aanvinkt die het beste bij jou past!

Wat zijn de ervaringen van andere met de Strakke Buik Bijbel?

Ervaringen met de Strakke Buik Bijbel zijn er inmiddels genoeg. Al veel mensen hebben zich eraan gewaagd en uiteindelijk is niets zo betrouwbaar als de persoonlijke ervaring van een ander. De ervaringen met de Strakke Buik Bijbel liegen er niet om.

ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik.

Hoi Oscar, Ik volg je gezondheidsblogs al een tijdje en was dan ook zeer verrast toen ik hoorde dat ik je nieuwe boek als een van de eerste mocht lezen. In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo’s bleven maar terug komen. Ik was dan ook wat sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, mijn blijvende afslank resultaten dankzij je boek zijn in je voordeel.

Wat ik zo fijn vind aan je boek is dat het praktisch en helder is beschreven. Je hebt me ook laten inzien dat niets is wat het lijkt als het gaat om voeding en afvallen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Dankjewel Oscar!! ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. Aan iedereen die dit leest: heel veel succes!! groetjes,

– Esther (43 jaar)

Ik was meer dan 30 kilo te zwaar.

Ook al heb ik misschien iets langer dan 6 weken gedaan over mijn transformatie weet ik zeker dat ik het niet zonder jou buikspieren oefeningen had kunnen doen….

THANK YOU Oscar. Je bent echt een held.”

– Bram (38 jaar)

Na mijn derde kind dacht ik dat ik nooit meer fatsoenlijk over straat zou kunnen lopen met een kort topje.

Gelukkig ben ik Strakke Buik Bijbel tegengekomen en dankzij Oscar ben ik nu helemaal klaar voor mijn vakantie!!

– Jasmijn (43 jaar), Nederland, Heerhugowaard

Ze zijn eigenlijk allemaal positief, van vrouwen die eindelijk van de laatste zwangerschapskilootjes op de buik af zijn en geen last meer hebben van love handles, tot heren die hun bierbuikje zien verdwijnen. Het is dan ook duidelijk dat De Strakke Buik Bijbel voor iedereen werkt, man of vrouw, jong of oud. De ervaringen met de Strakke Buik Bijbel zijn dus zeker positief en daar kan ik me alleen maar bij aansluiten.

Benieuwd naar meer persoonlijke ervaringen? Lees dan hier alle ervaringen>>

Geen risico met de 60 dagen terug garantie?

De garantie voorwaarden Strakke Buik Bijbel

Een ander enorm pluspunt van de Strakke Buik Bijbel is dat je het als het ware risicovrij uit kunt gaan proberen. Dit was overigens voor mij ook een reden om het een kans te geven.

Je kunt namelijk als je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook via een mail je geld eenvoudig terugkrijgen. Let er wel op, dit geld wel binnen een termijn van 60 dagen!

Ook heb je meerdere betaal mogelijkheden om de Strakke Buik Bijbel aan te schaffen. Deze betaalmethodes bestaat uit vier opties de betreffende opties zijn:

  • iDEAL
  • Bancontact/Mister Cash
  • PayPal
  • Incassomachtigen

Conclusie: de Strakke Buik Bijbel + (kortingslink!)

Helpt de Strakke Buik Bijbel echt bij het verkrijgen van een platte buik? Ja, naar mijn mening is dit inderdaad een boek dat écht doet wat het belooft te doen. Het krijgen van een strakke buik is vrij lastig, maar met dit boek ga je zeker wel resultaat merken.

De Strakke Buik Bijbel is voor iedereen geschikt en levert ook voor iedereen resultaat op als je de theorie echt volgt. Wil je lekker thuis gaan sporten om actief te blijven? Lees dan zeker ook mijn reviews over diverse sporttoestellen voor thuis. Dan weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt om gezonder en fitter te worden, én om van een platte buik te gaan genieten. Succes!

Strakke Buik Bijbel cover

Ontvang nu korting op de Strakke Buik Bijbel!

Wil je nu ook echte resultaten behalen? Een strakke buik, heerlijke recepten en meer waardevolle informatie? Wacht dan niet te lang en begin er meteen aan! En maak nu gebruik van de tijdelijke korting!

De kortingspagina>>

Veelgestelde vragen over de Strakke Buik Bijbel

Ik raad aan om de Strakke Buik Bijbel op de officiële website te kopen. Dit als reden dat de kans bestaat dat het ergens anders ook wordt aangeboden en dat je het misschien niet ontvangt of de communicatie slecht is. Via de officiële website ben je verzekerd van 100 procent veiligheid en ben je verzekerd dat je de Strakke Buik Bijbel ook daadwerkelijk zal ontvangen.

De Strakke Buik Bijbel is geschikt voor iedereen die effectief zijn buikvet wilt verbranden of zijn gezondheid wilt gaan verbeteren. Maar ook als je gewoon heerlijke koolhydraatarme recepten wilt gaan bereiden. Verder is de strakke buik bijbel geschikt voor jong en oud.

Ja! De mogelijkheid bestaat om dit boek eerst uit te proberen. Je kunt namelijk binnen 60 dagen je geld terug krijgen om wat voor reden dan ook. Je stuurt eenvoudig een mail en je krijgt zonder teveel vragen je geld terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *