Spiermassa Protocol Mannen Review!

Lees hier de uitgebreide review + mijn eigen ervaring!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Spiermassa Protocol mannen review

Is jou doel om een droomlichaam te creëren en flink wat spiermassa te kweken? Lukt jou dat nog niet helemaal of wil je er juist aan beginnen? Dan kan dit wel eens interessant voor jou zijn!

In deze review zal ik uitgebreid het Spiermassa Protocol bespreken en mijn ervaringen met jou delen. Is het nu echt zo effectief dat beweert word of juist niet?

Ik heb het namelijk tot de bodem voor je uitgezocht. Of het betrouwbaar & effectief is. Of de inhoud klopt, de kwaliteit van het product echt is. De ervaringen van andere en natuurlijk of het je geld waard is. Mijn advies is ook: Lees deze review eerst grondig door voordat je een beslissing neemt!

Inhoudsopgave

Wat houd het spiermassa protocol in?

Het Spiermassa Protocol wat de naam al zegt, is gericht om meer spiermassa te creëren. Spiermassa kweken zonder teveel in vet aan te komen is toch nog een lastige opgave. Vetvrije spiermassa opbouwen kun je wel beschouwen als een van de moeilijkste methodes in de fitness.

Je zult moeten begrijpen hoe het in werking gaat en juist dit word duidelijk in dit E-Book besproken. Ook hoe belangrijk voeding is komt in dit E-Book aan bod.

Wie zitten achter dit product?

Het is natuurlijk ook fijn om te weten wie achter dit product staat. En ik kan je zeggen dat dat 2 hele goede vrienden zijn, genaamd Henry en Rinus.

Henry is een ex marinier en samen hebben zij ook bij de specialistische dienst van de politie gewerkt. Ze waren toen dus al redelijk in vorm kun je wel zeggen.

hier zie je de auteurs Henry en Rinus
Henry en Rinus

Ze besloten om toch een andere kant op te gaan. Zich bezig te houden met fitness en alles wat erbij komt kijken. In 2013 hebben ze de Droogtrainen Academie samen opgericht. Eigenlijk een online sportschool, zo kun je het wel omschrijven.

Ze hebben een tal van E-Books op de markt gebracht en met succes! Ze hebben veel mannen en vrouwen geholpen met hun doelen te behalen en hun droomlichaam te creëren.

Wat zijn mijn ervaringen?

Nu wil ik mijn ervaringen met de populaire E-Books bespreken. Ik vertel wat ik ervan vind en hoe ik het heb ervaren.

Mijn antwoord in het kort is: Dat ik over het algemeen heel tevreden ben over de informatie die ze met je delen en uitleggen. En vooral de resultaten!

Ik beoefen de krachtsport al enkele jaren met passie en weet er zelf al veel vanaf. Maar ik besloot toch om met het E-Book Droog Trainen Protocol te starten. Omdat ik nog niet tevreden was over mijn vetpercentage, dat vond ik persoonlijk iets aan de hoge kant zitten.

En ik kan je zeggen, ik was er eerst sceptisch over maar het resultaat mag er wezen. Mijn lichaamsvet was flink gedaald en mijn spieren werden dus beter zichtbaar. Wat uiteindelijk ook mijn doel was!

Dat was mijn eerste ervaring. Toen wou ik meer spiermassa ontwikkelen en kwam ik dit E-Book tegen. En ik was er al tevreden over dus vond ik het proberen van Spiermassa Protocol ook zeker waard.

En ook dit E-Book heeft goede handvaten, duidelijk informatie om meer spiermassa op te bouwen. Zonder in extreme mate vet te ontwikkelen!

In het kort ben ik dus zeer tevreden en raad ik dit E-Book ook zeker aan als je serieus met krachttraining aan de slag wilt. Is je vetpercentage iets aan de hoge kant dan raad ik je aan om eerst het Droog Trainen Protocol aan te schaffen en daarna over te gaan op het Spiermassa Protocol.

LET OP: Hier is een kortingspagina voor het Spiermassa Protocol>>

Wat kun je verwachten?

Maar wat kun je dan precies verwachten nadat je dit product hebt aangeschaft? Dit product bestaat uit 2 delen. Je heb het theorie boek (E-Book) en het praktijk boek (E-Book). Het is dus allebei digitaal, wat ik persoonlijk toch als fijn heb ervaren. Want je kunt het overal openen zoals op je telefoon en laptop. Je kunt er ook meteen mee starten!

Het theorie gedeelte: In het theorie gedeelte krijg je goede onderbouwde informatie over hoe je spiermassa kunt opbouwen en maximaliseren. En wat daarbij komt kijken. Denk aan voeding, training, supplementen en lifestyle. Alles wat met krachttraining te maken heeft.

Het praktijk gedeelte: In het praktijk gedeelte leer je stap voor stap hoe je de informatie wat je in het theorie gedeelte krijgt kunt toepassen. Denk aan hoe je je eten kunt voorbereiden, progressie kunt bijhouden en hoe je bepaalde aanpassingen kunt doen om optimaal spieren te ontwikkelen.

Trainingsschema’s & Macrocalculator!

Trainingsschema’s (PDF). Wat ik ook als heel fijn heb ervaren was een goed trainingsschema van 12 weken voor  3, 4 en 5 dagen per week. Dat bied toch die hou vast voor mij. En het trainingsschema is ook echt gericht op het opbouwen van spiermassa. Je krijgt ook nog is de juiste informatie over rust, setjes, reps, oefeningen, rusttijden en hoe je het steeds kunt opbouwen.

hier zie je een trainingsschema

Zoals je ziet eigenlijk compleet wat je moet hebben om goede spiermassa te ontwikkelen. Henry en Rinus hebben de schema’s ook zelf getest. En ik heb het ook ervaren als een goed schema, wat voor mij zeker goed werkte!

Macrocalculator (Excel) Dit is een heel handige tool, hiermee kun je namelijk op een eenvoudige manier je calorieënbehoeften en je macronutriëntenverdeling berekenen. En zo in een hele korte tijd een voedingsplan opzetten. Wat naar jou behoeftes is en zo optimaal resultaat behaalt. Want voeding is nu eenmaal 1 van het belangrijkste, om een getraind lichaam op te bouwen.

macrocalculator
Macrocalculator

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Ik heb me verdiept in wat andere nou vinden van de werkwijze van Henry en Rinus. En ik kan concluderen dat er geen negatieve reacties te vinden waren. Wel kon ik zien dat ze met de Droogtrainen Academie wat Henry en Rinus samen op hebben gezet heel veel leden hebben.

Ze zijn heel populair op facebook en Instagram. Mijn ervaring is ook heel positief te noemen en ze hebben goed hun huiswerk gedaan.

Wil je het resultaat zien van Rinus na het volgen van het Spiermassa Protocol klik hier>>

Zijn er ook nadelen?

Er zijn veel voordelen maar kleven er ook nadelen aan vast? Échte nadelen kan ik niet vinden. Wel moet je je er uiteraard goed voor inzetten en discipline hebben. Want het gaat natuurlijk niet vanzelf. En je moet boven de 18> zijn om dit programma te volgen. Je spieren zijn namelijk onder de <18 nog niet volledig ontwikkeld.

Ook word door Henry en Rinus benoemt als je vetpercentage boven de 30>% is dat je eerst het Droog Trainen Protocol kunt volgen. En daar ben ik het ook zeker mee eens. Daarna kun je eventueel aan het Spiermassa Protocol beginnen voor optimaal resultaat te behalen! Is je vetpercentage <20% dan is dit E-Book zeker iets voor jou!

Ben je geïnteresseerd in het Droog Trainen Protocol? Klik dan hier>>

De kwaliteit en prijsverhouding

De prijs van dit product is 97 euro aan waarde zeggen Henry en Rinus. En dat geloof ik persoonlijk zeker wel. Het is een eenmalige betaling en je krijgt er veel voor terug!

Het is dus niet een maandelijkse incasso. Dus voor een eenmalige betaling heb je alle informatie en handvaten om dat lichaam te creëren wat je wilt. En met de juiste inzet is dat zeker mogelijk. Als je het aan mij vraagt is dat dan niet veel. Maar er is nog meer! Er is namelijk een tijdelijke korting. Je kunt het Spiermassa Protocol aanschaffen voor slechts 47 euro!! En dat maakt het natuurlijk nog aantrekkelijker als je weet wat je ervoor terug krijgt!

Henry en Rinus hebben namelijk ook nog de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit kunnen ze beloven omdat ze achter hun product staan. En omdat ze goede kwaliteit leveren!

De conclusie!

Dit is het einde van een uitgebreide review. Ik heb dit product en nog meer producten van de Droogtrainen Academie goed onderzocht en zelf mogen ervaren. Ik kan je zeggen dat het je geld zeker waard is, als dit ook jou doel is.

De informatie is goed onderbouwd en de methodes werken ook daadwerkelijk, mits je zelf inzet toont. Maar dat is natuurlijk ook normaal, het komt immers niet vanzelf. Ik raad je dit product ook zeker aan als je spiermassa wilt opbouwen en de andere producten zijn ook van uitstekende kwaliteit!

Ik hoop dat ik de vragen die je had heb kunnen Beantwoorden zoals:

  • is het betrouwbaar
  • is het je geld waard
  • krijg je ook wat je leest
  • is de kwaliteit goed in verhouding met de prijs
  • en natuurlijk werkt het ook daadwerkelijk

Veel succes met je beslissing en ik hoop dat je iets aan de review hebt gehad!

Spiermassa Protocol cover mannen

Wil jij nu nu beginnen met spiermassa op te bouwen? Begin dan meteen met het Spiermassa Protocol en maak meteen gebruik van de kortingslink!

Direct korting>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.