De Keto Revolutie review!

(Mitchel van Duuren)

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
mm
De Keto Revolutie Review

Wat houd Keto Revolutie in? Je staat waarschijnlijk op het punt om aan het Keto Revolutie dieet te beginnen. Anders was je waarschijnlijk niet op dit artikel terecht gekomen toch?

Het heeft in ieder geval je interesse gewekt. Het is een steeds bekender/populairder wordend dieet, die al door veel mensen word toegepast. Het blijft in ieder geval niet onopgemerkt. Je hoort immers steeds meer succesverhalen over deze vorm van diëten.

En jij denkt nu waarschijnlijk helpt het ook voor mij? Zijn er gevaren aan verbonden? Zitten er geen adertjes onder het gras? Waarom zou deze methode wel werken? Allemaal logische vragen als je het mij vraagt.

Maar ik kan je geruststellen! Want in deze review zal ik antwoord geven op al die vragen. En zal ik de Keto Revolutie onder de loep nemen en mijn eigen ervaring hierover delen. Om jou een beter beeld te geven van deze methode. En misschien wel de belangrijkste vraag werkt het?!

Inhoudsopgave

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een E-Book, een digitaal product dus! Je hoort het steeds vaker, keto dieet. In Amerika is het enorm populair en word het door veel sterren toegepast. In Nederland word het ook steeds bekender. Je kunt wel zeggen wereldwijd is het een steeds populairdere manier op snel af te vallen!

In dit all-in-one-pakket zal je een andere manier van afvallen leren kennen. Het is een vrij andere techniek die ingezet word die je waarschijnlijk niet gewend bent.

Wat is de techniek? Het is eigenlijk vrij simpel. De basis is dat je de koolhydraatinname gaat bepreken. En zo je vetreserves aanspreekt. Wat ervoor zal zorgen dat je effectief afvalt.

Dit all-in-one-pakket bestaat uit meerdere delen. Het pakket bestaat uit 2x een E-Book, recepten Boek plus 21 dagen planner, boodschappenlijstjes en je ontvangt ook nog eens 20 video’s! Zoals je ziet, een hoop informatie om jou dus goed op weg te helpen!

Wie zit er achter dit E-Book?

Maar wie zit er nu precies achter dit E-Book? Ik heb het voor je uitgezocht. Ik kan je vertellen dat de eigenaar een bekende is in de wereld van de gezondheidsbranche. Zijn naam is Mitchel van Duuren.

Mitchel van Duuren
Mitchel van Duuren

Hij is niet alleen in Nederland bekend, ook in België is hij steeds meer bekend aan het worden. Ook zijn eerdere product genaamd: 101 Keto Recepten was een groot succes. Het Paleo Dieet heeft hij ook naar Nederland gehaald en ook dit werd een succes. Er zijn hier mooie resultaten mee behaalt!

Mitchel van Duuren is naar eigen zeggen vanaf zijn 16e al bezig met internetonderneming. Hij was namelijk onzeker over zichzelf en besloot dat die daar iets aan moest doen.

En zijn interesse werd eiwitten. Hij begon daarop verschillende webshops met eiwitproducten. Door de jaren heen beheerde hij meer websites & webshops en werd dit een groot succes. En met al deze ervaringen kwam hij met een nieuw eindproduct. En de Keto Revolutie was geboren!

Wat is er mogelijk met de Keto Revolutie?

Na de eerste 3 dagen

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Hongergevoel begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet van een gezond uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen

 • Makkelijk gewichtverlies
 • Stralende huid
 • Herstel van jeugdige energie
 • Slanker en sterker uiterlijk
 • Gezonde schildklier functie komt terug
 • Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd

Wat kan je verwachten nadat je betaalt hebt?

Maar wat gebeurt er nadat je betaalt hebt? Nadat je betaalt hebt word het meteen naar je toegestuurd in een pdf bestand. Zodat je er meteen mee aan de slag kunt! Makkelijker kan niet! Om een beter inzicht te krijgen wat je er allemaal bij krijgt zal ik elk onderdeel toelichten…

De Keto Revolutie

hier zie je de cover van de Keto Revolutie

(waarde: €27)

Dit is het online hoofdboek waar je alle informatie tot je beschikking hebt en meteen mee kunt starten. Hier lees je alles stap-voor-stap en kun je direct starten met het toevoegen van de juiste vet verbrandende keto vetten aan je eetschema. Je zult snel het effect merken van dit dieet. Je zult meer energie én gewichtsverlies ervaren!

Intermittent Fasting Handboek

hier zie je de cover van het E-Book Intermittent Fasting

(waarde: €27)

In dit E-Book kom je meer te weten over Intermittent Fasting en wat het precies inhoud. En hoe je het kunt combineren met het ketogeen dieet. Als je dit goed combineert zal je een stuk sneller vet verliezen en mentaal sterker worden! Je zult merken dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van koolhydraatrijke voeding en je zult het aan het einde van het programma niet meer missen!

21 dagen Keto Revolutie kookboek

hier zie je de cover van 21 dagen Keto Revolutie kookboek

(waarde: €27)

Vaak is een dieet volgen gewoon moeilijk, de recepten zijn niet lekker of het is vaak gewoon niet te doen. Dit E-Book, bevat maar liefst 63 heerlijke recepten voor 21 dagen. De recepten zijn verdeeld in ontbijt, lunch en diner. De variatie die is goed en de recepten zijn heerlijk. Zo is het een stuk makkelijker om het programma te volgen en vol te houden. Wat vaak bij andere diëten niet of nauwelijks lukt!

Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes

hier zie je voorbeeldschema's uit maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes

(waarde: €27)

Dit vind ik persoonlijk heel handig. Door de maaltijdplanningen kun je een maaltijden goed inplannen. En door de handige boodschappenlijstjes weet je precies wat je nodig hebt, dat bespaart een hoop tijd met zoeken. Alles is dus al voor je geregeld in een handig overzicht. Je hoeft alleen de benodigdheden te halen!

De volledige Keto Revolutie videocursus

(waarde €97)

Dit zijn video’s waar je echt iets aan hebt en waardevolle informatie uithaalt. Mitchel legt uit wat de Keto Revolutie precies is. Als je geen zin hebt om het te lezen dan kun je meer dan 20 video’s van Mitchel bekijken! Ik zal een aantal punten benoemen wat hij zal gaan vertellen en behandelen in de video’s.

 • Wat keto precies is
 • Voordelen van ketose
 • Indelen van macronutriënten
 • Hoe je ketonen kunt meten
 • Wat het verschil is tussen Keto, Atkins en Paleo

Dit zijn een aantal punten wat hij in de video’s zal bespreken. En er komen nog meer onderwerpen aan bod. Om jou succesvol te laten slagen met dit dieet!

Wat zijn de ervaringen van de gebruikers van dit E-Book?

Wat ook heel belangrijk is: Wat vonden de gebruikers van dit product? Ik heb het voor je uitgezocht. En de meningen en resultaten liegen er niet om! Ik zal hieronder een aantal reacties laten zien van de gebruikers.

hier zie je de ervaringen van de Keto Revolutie

Dit zijn een aantal ervaringen van de gebruikers van de Keto Revolutie. Ook deze reacties zijn zeer positief. Ik kan verder ook geen negatieve reacties/ervaringen vinden over dit product.

Wat is mijn ervaring?

Om te beginnen ben ik al enkele jaren bezig met fit en gezond leven en doe ik veel aan sport. Dus ik heb al redelijk wat ervaring opgedaan kun je wel zeggen.

Ik heb ook veel producten uitgeprobeerd, zo ook de Keto Revolutie. Wat mijn ervaring is, daar kan ik vrij kort over zijn. Ik ben namelijk goed te spreken over de Keto Revolutie. Ik was er eerst vrij sceptisch over, want je ziet voortaan overal afval programma’s die vrij veel op elkaar lijken.

Het resultaat!

Bij deze methode was het toch anders en boekte ik mooie resultaten. Ik zag mijn gewicht mooi zakken wat ik ook voor ogen had. Maar het ging niet van mijn luie dakje moet ik zeggen. In de eerste 3 dagen voelde ik me energieloos en vrij moe.

Dat werd ook al verteld in de Keto Revolutie zelf. Je kunt het de keto griep noemen. Je lichaam moet hier aan wennen! Maar na een kleine week begon ik de voordelen al te merken namelijk, meer energie en mijn drang naar slechte voeding werd minder.

En dit zette alleen maar door en na 2 weken ging ik op de weegschaal staan. Tot mijn verbazing was ik al 2,5 kilo afgevallen! En dat stimuleerde mijn doorzettingsvermogen. Het ging me steeds gemakkelijker af en ik merkte aan mijn lichaam dat ik minder naar slechte voeding snakte. En in de loop van de dagen viel ik geleidelijk af en voelde me steeds fitter!

Dus ik ben zeker zeer tevreden over de Keto Revolutie. Je moet even doorzetten en je zult merken dat je het niet voor niks hebt gedaan. Je zult een stuk fijner in je vel zitten. En je krijgt er een flinke dosis zelfvertrouwen voor terug!

Wat zijn de voordelen en nadelen van de Keto Revolutie?

Zoals je kunt lezen had ik mijn twijfels bij dit programma. Maar uiteindelijk heb ik mooie resultaten geboekt. Ook ben ik zeer tevreden over de informatie die met je gedeeld en geleerd word. En daarom wil ik de voordelen wat ik ondervond van de Keto Revolutie ook benoemen. En natuurlijk ook de eventuele nadelen.

 • De kwaliteit/prijsverhouding vind ik uitstekend voor wat je ervoor terug krijgt
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie was voor mij echt een zekerheid om eraan te beginnen. Je kunt het dus risicoloos uitproberen!
 • Gevarieerde maaltijden
 • Snelle vetverbranding
 • Een handig boodschappenlijstje
 • Waardevolle informatie en duidelijkheid

Dit zijn de voordelen die ik heb ervaren. Maar nu zal je denken zitten er ook nadelen aan vast? Ja zeker, ik vond enkele nadelen en die zal ik hieronder ook benoemen.

 • Het is geen fysiek boek maar digitaal. Ik vond het niet heel storend want zo heb je het wel altijd bij de hand, mits je internet hebt. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat zo ervaart
 • Je kunt de eerst paar dagen last krijgen van griepverschijnselen denk aan: Misselijkheid, buikpijn en duizeligheid. Dit komt door de minimale koolhydraatinname
 • Het dieet kan als extreem worden ervaren en is niet voor iedereen geschikt

Is de Keto Revolutie iets voor jou?

Dat is een vraag die je jezelf ook zou moeten stellen. Ben jij bereid om er echt voor te gaan? Als je de volle inzet toont ga je hele mooie resultaten behalen en ga je snel vooruitgang zien. Maar ik denk, als je de stap al hebt genomen om te gaan afvallen, dan is de motivatie waarschijnlijk al hoog!

Let wel op: Als je een nieraandoening, diabetes type 1, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, dan is het zeker aan te raden om eerst bij je dokter een afspraak te maken om het te bespreken! Ook is de Keto Revolutie niet aan te raden als je heel intensief een sport beoefend. Want door de minimale koolhydraatinname kan je kracht een stuk minder worden. En is het moeilijker om je training vol te houden.

Is dit product betrouwbaar?

Ja! Ik durf te zeggen dat dit product betrouwbaar is omdat ik het zelf heb mogen ervaren. En Mitchel is een bekende in de gezondheidsbranche hij heeft al heel wat op zijn naam staan. Hij is inmiddels al 12 jaar actief en weet dus waar hij over praat. En dat is ook terug de vinden in de ervaringen van de gebruikers van dit product.

Is het je geld waard?

Het antwoord is ja! Zoals je al eerder had kunnen lezen ben ik tevreden over de Keto Revolutie. En vind ik de prijs en de kwaliteitsverhouding ook goed overeen komen. Als de prijs hoger zal liggen is dit complete programma het nog steeds waard! Voor de informatie die Mitchel met je deelt en natuurlijk de resultaten die je ervoor terug krijgt!

Wat is de prijs?

Maar wat is nu de prijs van de Keto Revolutie? Het gehele programma kost 97 euro. Wat ik nog aan de lage kant vind voor de gehele programma. Maar nu kan je hoge korting ontvangen! En kun je met de Keto Revolutie al starten voor de prijs van 37 euro! Ben je om een of andere reden niet tevreden? Maak dan gebruik van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

De conclusie!

De conclusie is al vrij duidelijk. Ik heb het als een fijn en waardevol programma ervaren. Die ook de resultaten waarmaken mits de juiste inzet hebt natuurlijk! Maar als je echt wilt afvallen dan is de motivatie waarschijnlijk al hoog. Ik heb de voordelen en de nadelen benoemd. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met de vragen die je had over de Keto Revolutie in deze uitgebreide review. Wil je afvallen ga er dan voor! Ik wens je veel succes met je beslissing die je gaat maken!

Misschien ook interessant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.