Gelukkig nieuwjaar namens Krachttraininginfo.nl (goede voornemens 2023)

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Goede voornemens 2023

Nu de laatste uren van 2022 aan het wegtikken zijn is het natuurlijk een mooi moment voor mij om jou via Krachttraininginfo.nl alvast een fantastisch 2023 te wensen!

Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om nog even achterom te kijken, te zien wat er gebeurd is en daarna vooral lekker vooruit te kijken naar een mooier en beter jaar.

In dit laatste blog van 2022 wil ik 10 van de beste blogs van het afgelopen jaar nog eens kort met je doornemen, waarna we natuurlijk lekker gaan uitkijken naar een mooie oudejaarsavond en een fantastisch, sportief 2023!

Inhoudsopgave

Liggen jouw goede voornemens 2023 al klaar?

Het einde van het jaar is voor veel mensen hét moment om na te denken over doelen voor het komende jaar, ofwel goede voornemens. Krachttraininginfo.nl heeft zeker goede voornemens voor 2023.

Ik wil er graag een sportief, gezond en lekker fit jaar van maken. Natuurlijk wil ik dat vooral samen met jou doen, door weer veel tips, nieuwtjes en reviews met je te delen. Veel mensen hebben hun goede voornemens voor 2023 al klaar liggen inmiddels.

Een aardig deel van deze goede voornemens liggen op het vlak van sport en afvallen. Heb jij je goede voornemens voor 2023 al klaar liggen of heb je nog wat inspiratie nodig?

De meest voorkomende goede voornemens

Elk jaar weer zijn er verschillende goede voornemens die vaak voorkomen. Wat zijn nu de meest voorkomende goede voornemens voor 2023? In het lijstje goede voornemens vinden we onder meer de volgende dingen:

  • Effectief afvallen
  • Stoppen met roken
  • Minder snoepen
  • Meer sporten
  • Gezonder eten

De laatste dagen van het jaar aftellen

Ik ben er ondertussen al eventjes mee bezig; het aftellen van de laatste dagen van het jaar. Als de kerst eenmaal achter de rug is, dan is oud en nieuw de volgende stap. Voor velen is het een opluchting om weer een jaar achter zich te laten.

Het nieuwe jaar 2023

Het is een jaar geweest waarin veel mensen met behoorlijke uitdagingen te maken kregen, zoals de duurdere weekboodschappen, de hogere energieprijzen en natuurlijk de flink gestegen brandstofprijzen.

Gelukkig geldt voor velen dat er ook mooie dingen zijn om op terug te kijken. Natuurlijk ben ik in het bijzonder trots op alle mooie en praktische dingen die ik met jou heb mogen delen. Daarom wil ik je graag nog even meenemen op een tripje door een aantal van de blogs die ik het afgelopen jaar met je gedeeld heb.

De top 10 blogs van 2022

Ik heb in het afgelopen jaar tientallen mooie en uitgebreide blogs met je gedeeld. Via deze weg heb ik je voorzien van handige tips en adviezen, van praktische informatie en betrouwbare reviews.

Zoals ik al zei is het einde van het jaar altijd een mooi moment om nog even op het jaar terug te kijken. Daarom deel ik graag de top 10 blogs van 2022 met je.

1. De beste eiwitshakes

Eiwitshakes zijn geen absolute must voor sporters, maar ze kunnen zeker wel veel goeds voor je doen. Eiwitten zijn heel belangrijk voor je spieren en het kan lastig zijn om altijd voldoende eiwitten uit je voeding te halen.

Wel is het in alle gevallen belangrijk dat je kiest voor de juiste eiwitshakes, waar je echt iets aan hebt. Om je op dit vlak te helpen gaf ik je inzicht in de beste eiwitshakes van dit moment. Als jij één van die varianten gaat gebruiken, dan weet je zeker dat het goed zit!

2. Beginnen met krachttraining

Krachttraining is zeer populair en steeds meer mensen gaan ermee aan de slag. Dit is natuurlijk positief. Het is goed voor je lichaam, voor je algehele gezondheid én voor je state of mind.

Goede krachttraining geeft je zelfvertrouwen een boost. Het is wel belangrijk om verantwoord te beginnen met krachttraining en niet te hard van stapel te lopen. Dat kan juist tegen je werken en je zelfs behoorlijk langdurige blessures opleveren. Ik gaf je de nodige tips om op de juiste manier aan krachttraining te beginnen.

3. De beste afslankpillen

Afslankpillen gaan als zoete broodjes over de toonbank, maar ze zijn in de meeste gevallen niet bepaald goedkoop. De teleurstelling wordt dan nog groter als de afslankpillen ook nog eens niet doen wat zij wel beloven te doen. Ik gaf je inzicht in de beste afslankpillen van dit moment, maar ik gaf je ook aanvullende informatie over wat je er daadwerkelijk van mag verwachten.

Afslankcapsules

Afslankpillen zijn namelijk geen wonderpillen, helaas. Het gaat allemaal niet vanzelf. De suggesties die ik je heb gegeven werken zeker, met de juiste aanvullende activiteiten, en zijn een verantwoorde keuze.

4. Motivatie om te sporten

Het is één van de meest voorkomende goede voornemens voor 2023, net als voor eerdere jaren: meer sporten. Vaak ligt het niet aan het beginnen met sporten, maar vooral aan het behouden van de motivatie om te sporten.

Beginnen is makkelijk, volhouden kan moeilijk zijn. Het gaat allemaal om de mindset die je hebt. Ik vertelde je alles over de motivatie om te sporten en over wat je kunt doen om het sporten goed vol te houden. Is meer sporten één van jouw goede voornemens voor 2023? Dan is dit zeker een blog dat ik je zou aanraden om te lezen!

5. Spieropbouw en voeding

Sommige mensen sporten om af te vallen, anderen sporten om vooral fit te blijven en conditie op te bouwen. Natuurlijk zijn er ook heel wat sporters die bewust sporten om spiergroei te realiseren. Het is in dat geval altijd goed om ondersteunende producten te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn om de spiergroei te stimuleren.

Ook voor deze producten geldt dat het belangrijk is dat je kiest voor verantwoorde producten, want er zijn ook producten te verkrijgen die helemaal niets voor je doen. Ik gaf je een overzicht van de beste producten voor spieropbouw en voeding, zodat jij zeker weet dat je aan de slag gaat met de juiste, verantwoorde producten.

6. Thuis werken en sporten

Velen zijn inmiddels zo aan het thuis werken gewend dat zij niet meer anders willen. Er zijn dan ook veel mensen die lekker thuis blijven werken als de kans zich voordoet. Daarnaast zijn er ook mensen die hybride werken, ofwel gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op locatie.

Thuis sporten met gewichten

Met al dat thuis werken schiet het sporten er vaak wel bij in, waardoor we gemakkelijk zwaarder worden. Ik gaf je meer informatie over thuis werken en sporten, waarbij ik je natuurlijk ook de nodige tips gaf om gewoon lekker actief en fit te blijven.

7. De beste testosteron boosters

Veel sporters willen gebruik maken van testosteron boosters. Deze kunnen dan ook zeker een positief effect hebben op de resultaten van je sportactiviteiten. Maar, ondanks dat testosteron een lichaamseigen stof is, is het wel heel belangrijk om er verantwoord mee om te gaan.

Je moet je op de eerste plaats bewust zijn van de risico’s en daarnaast is het belangrijk dat je de juiste producten kiest. Ik gaf je een overzicht van de beste testosteron boosters waarmee je veilig, verantwoord en gezond aan de slag kunt.

8. Cardiotrainingen op de hometrainer

Als jij als goede voornemen voor 2023 hebt om meer te gaan bewegen, dan kan dit natuurlijk ook prima in je eigen woning, bijvoorbeeld met een spinner of een hometrainer.

Het is dan wel prettig als je de activiteiten een beetje kunt afwisselen, zeker om te voorkomen dat je op den duur de motivatie kwijt raakt. Je kunt meer met een hometrainer dan veel mensen denken.

Daarom gaf ik je een overzicht van soorten cardiotrainingen op de hometrainer, zodat je makkelijker vast kunt houden aan de motivatie om lekker te blijven bewegen in je eigen huis.

9. De beste fatburners

Fatburners zijn vooral bedoeld om de vetverbranding te ondersteunen en stimuleren. Net als afslankpillen zijn de fatburners geen wondertabletten die overtollig vet als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Beste fatburner Perfect Burn

Maar, als je de juiste producten kiest, dan merk je zeker wel verschil en zal je ook merken dat je makkelijker en sneller vet verbrandt. Ik gaf je een lijstje met de beste fatburners van dit moment.

Als je één van deze fatburners kiest, dan weet je op de eerste plaats dat ze daadwerkelijk iets voor je doen. Daarnaast ben je er zeker van dat het een gezonde en verantwoorde keuze is.

10. Afvallen met wandelen

Er wordt wel vaker gedacht dat je echt heel intensief en lang moet sporten om af te kunnen vallen. Helaas is niet iedereen hiertoe in staat en, eerlijk is eerlijk, ook niet iedereen heeft daar zin in.

Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen zich afvragen of je kunt afvallen door te wandelen. Dit kan zeker, maar dan zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Wil jij afvallen met wandelen, dan raad ik je zeker aan om dit blog even te lezen. Zo weet je zeker dat jij lekker aan de slag kan gaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Een gelukkig en gezond 2023 toegewenst!

We zijn aan het einde van de laatste blog van 2023 gekomen. Ik heb er in het afgelopen jaar veel plezier aan beleefd om alle tips, nieuwtjes en informatie met jou te delen. Daar ga ik in 2023 dan ook zeker mee door!

Heb jij het goede voornemen om meer te gaan sporten en wil je een sporttoestel voor thuis kopen? Check dan zeker even de reviews van het afgelopen jaar. Voor nu wil ik je vooral een heel fijne, gezellige en veilige oudejaarsavond toewensen, en een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2023! Ik hoop je dan weer terug te zien op Krachttraininginfo.nl. Ik kijk ernaar uit!

Laat hier je mail achter!

En ontvang direct 20 waardevolle tips in je mailbox!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *