Droog Trainen Protocol vrouwen review!

Lees hier alles wat je moet weten!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Laatst bijgewerkt op:
mm
Droog Trainen Protocol vrouwen review

Droog Trainen Protocol Vrouwen is een E-Book dat belooft dat je binnen 8 tot 16 weken slank en getraind kunt worden. Maar is deze bewering ook juist? En is je geld het waard om aan dit E-Book uit te geven?

Allemaal logische vragen als je iets aan wilt schaffen. Want je wilt tenslotte je geld goed besteden. En voor een gezond en getraind lichaam is dat het natuurlijk wel waard. Mits het natuurlijk doet wat het belooft.

Maar goed dat je op dit artikel bent gekomen. Hier word onderzocht wat de werking en resultaten zijn. En of het je geld ook waard is!

Wat is droog trainen nu precies?

Ik zal eerst uitleggen wat onder droog trainen (cutten) word verstaan. En wat het eigenlijk inhoud.

Het droog trainen van je lichaam is als het ware je vetpercentage verlagen in combinatie met krachttraining en voeding. En natuurlijk je levensstijl aanpassen in hoeverre dit nodig is. En niet te vergeten een stuk fitter en gezonder door het leven te gaan!

Het doel van droog trainen is dus je spieren activeren, trainen en tegelijkertijd je vetpercentage verlagen. En zo eenvoudig is dat niet. Het doel is om uiteindelijk je spiermassa zoveel mogelijk te behouden. En doordat je vetpercentage verlaagt, komen je spieren gedefinieerder tevoorschijn.

Mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol

Voordat ik meer uitleg over de inhoud van dit E-Book, is het ook belangrijk wat mijn ervaring is met het Droog Trainen Protocol. En wat mijn trainingservaringen zijn.

Ikzelf heb al een aantal jaar trainingservaring opgedaan en weet ook behoorlijk wat van sport & voeding af. Ik ben een tijdje geleden begonnen met het Droog Trainen Protocol voor mannen.

En ik kan je zeggen, het deed me verbazen met hoe hoog niveau het Droog Trainen Protocol is geschreven.

Ik kan dan ook concluderen dat de informatie die erin staat juist is en niet zomaar even vlug in elkaar is gezet. Het heeft mij enorm geholpen en inmiddels heb ik mijn doel kunnen bereiken. Ik ben er enorm blij mee, dankzij het E-Book.

Tegelijkertijd deed het me interesse opwekken over het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen. Een vriendin van mij is begonnen met sporten en wil strakker in haar vel zitten.

Ze heeft het Droog Trainen Protocol aangeschaft voor vrouwen. Ik heb de vooruitgang gevolgd en heb er ook kritisch naar gekeken.

En zo ben ik tot stand gekomen om deze review te schrijven. Om jou beter inzicht te geven van wat je kan verwachten en of het je geld wel waard is!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat wat er belooft word dat je tussen 8-16 weken slank en getraind kunt zijn wel degelijk waar is. De vriendin die ik net beschreef was namelijk het levende resultaat.

Ze was een aantal kilo’s afgevallen en haar buikomvang is van 81 cm naar 74 cm gezakt en zij was het E-Book enorm dankbaar. Maar let wel op, je moet wel volle inzet en discipline tonen, het gaat natuurlijk niet vanzelf!

Bekijk hier de kortingspagina van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen>>

Wie zit er achter dit E-Book?

De makers achter dit E-Book zijn Henry en Rinus. Henry en Rinus zijn 2 ervaren fitness coaches en hebben heel veel ervaringen op het gebied van sport, voeding en een gezonde levensstijl. Eigenlijk alles wat met een fit en gezond lichaam te maken heeft.

Henry en Rinus zijn twee goede vrienden en werkte samen bij defensie en de specialistische dienst van de politie. Zij waren toen al intensief bezig met voeding, sport en waren al goed fit.

hier zie je de auteurs Henry en Rinus
Henry en Rinus

Ze waren al een tijdje aan het brainstormen om iets op te richten en om andere ermee te helpen. En kwamen toen tot de conclusie dat het iets moet zijn met sport en gezond leven.

Ze hebben namelijk zelf veel ervaring en weten waar ze over praten. Toen is droogtrainenacademie geboren. En met succes. Ze hebben namelijk heel veel mensen enorm geholpen met resultaten en de doelen te laten bereiken. Ik en een vriendin hebben dit allebei mogen ervaren.

Wat houd Droog Trainen Protocol voor vrouwen nu precies in?

Het Droog Trainen Protocol is een E-Book. Het is een digitaal product. Ik vond het zelf heel handig want je kunt overal starten met het E-Book. Als je maar internet verbinding hebt. En je hoeft er niks voor te downloaden!

Als je besluit om het aan te schaffen krijg je meteen een link toegestuurd met je inloggegevens. Je kunt er direct mee van start gaan.

Het E-Book bestaat uit meer dan 70 unieke pagina’s. Een hoop informatie samengesteld dus. Even een greep uit het E-Book wat er onder andere aan bod komt!

Een sportschema op maat, wat bij jou past

Waardevolle informatie over voeding, krachttraining en een gezonde levensstijl

Je leert je lichaam beter kennen en wat belangrijk is

Je krijgt tips en tools zoals, hoe je eetbuien te baas kan worden

Uitleg over diëten, hoe je lekker kunt eten en toch afvallen

De exacte methode om je vetpercentage te verlagen

Dit zijn een aantal onderdelen wat besproken zal worden in dit E-Book. En je kunt natuurlijk meer verwachten van 70 telende pagina’s!

Waarom is dit E-Book zo populair?

Henry en Rinus hebben meer E-Boeken op hun naam staan en zijn bekende in de sportwereld. En dat is niet voor niks. Ik heb namelijk ook nog verder gezocht en kon alleen maar positieve recensies lezen. En mensen die enorm blij waren na aanschaffen van dit E-Book.

En dat kun je terug lezen, dat dit E-Book doet wat het belooft. Wat ikzelf mocht onder vinden en ook een vriendin van me. En dat allemaal maakt het een waardevol E-Book wat ook echte resultaten geeft.

Wat zijn de ervaringen met dit E-Book?

Terug na wat andere ondervonden hebben na het aan schaffen van dit E-Book. Hier zie je een aantal reacties van vrouwen, wat hun vinden van dit E-Book.

dtp vrouwen review
Zoals je ziet kun je duidelijk zien dat hun vetpercentage verminderd is!
dtp vrouwen ervaringen

Dit zijn een aantal ervaringen en voorbeelden van vrouwen die dit E-Book hebben aanschaft. Wil je nog meer lezen over dit E-Book? Lees hier meer ervaringen>>

Droog Trainen Protocol plus gratis bonussen!

Wat ik ook een pluspunt vind van dit E-Book is dat je 3 bonussen kunt verwachten, die je er gratis bij krijgt als je dit E-Book aanschaft. Ik zal de bonussen benoemen zodat je weet wat dit inhoud

Bonus 1: Handige macrocalculator

Met een macrocalculator en de informatie die je krijgt in het dtp over voeding kun je een eigen voedingsplan maken. Wat echt een pluspunt is en als je het door hebt word het ook nog echt leuk om bezig te gaan met je voeding.

De calculator berekend de calorieën en geeft aan in welke verhoudingen je koolhydraten, vetten en proteïne moet nuttigen.

Dus super handig! En er word je ook nog uitlegt hoe je een gratis app kunt downloaden en een voedingsplan daar in kunt samenstellen. Om zo zelfstandig aan de slag te gaan.

Bonus 2: Trainingsschema’s voor thuis en in de sportschool

Je kunt ook een aantal trainingsschema’s verwachten voor 3, 4 en 5 dagen per week. Deze schema’s kun je helemaal op jezelf aanpassen. Dus je kunt het opbouwen op jou tempo.

En daarnaast hebben ze ook een 4-dagen schema voor als je thuis wilt trainen, wat gericht is op je eigen lichaamsgewicht. Dus je hoeft niks extra’s aan te schaffen. Wat heel goed uit kan komen als je voor de sportschool even geen tijd hebt en toch wilt trainen.

Extra bonus: Gratis toegang support groep (groepcoaching)

De supportgroep is echt iets wat je extra kunt noemen. In deze supportgroep zitten mannen en vrouwen die allemaal streven naar dezelfde doelen. Fijn in je vel zitten, gezond en een getraind lichaam ontwikkelen, om zo meer zelfvertrouwen te ervaren.

En dat kan heel handig zijn want zo houd jij de motivatie ook hoog als je het even niet ziet zitten. Dan kan dit vaak een steuntje in je rug zijn!

90 dagen garantie!

Wat ik niet vaak tegen kom wat dit Droog Trainen Protocol wel heeft. Is de 90 dagen garantie. Dat wil zeggen dat je binnen 90 dagen niet tevreden bent je geld terug kan krijgen!

Zo kun je zien dat de makers echt achter hun product staan en er vol vertrouwen in hebben dat ook jij je doel kunt bereiken. Dus je hebt eigenlijk niks te verliezen.

Kwaliteit inhoud?

Als je kijkt naar de kwaliteit waarop de informatie is gebaseerd, is de kwaliteit hoog te noemen. Dit E-Book is niet zomaar even in elkaar gezet. En dat kun je ook wel terug zien in de inhoud.

De kwaliteit ligt naar mijn mening dus hoog. Alles is gebaseerd op onderzoeken en alle informatie word onderbouwd en is bewezen. Je kunt het ook terug zien in de ervaringen van gebruikers van dit E-Book!

Is het de moeite waard?

Ik heb net zo goed mogelijk een uitgebreide review geschreven om jou meer inzichten te geven over dit E-Book. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen. De antwoorden die je wou weten over dit E-Book en je hiermee geholpen bent.

Als je mij vraagt of dit E-Book de moeite waard is? Kan ik hier vrij kort over zijn. Mijn antwoord is ja. Puur omdat wat je krijgt duidelijk is en waardevolle informatie bevat. En echt resultaten geeft!

Wel wil ik je meegeven dat ik je adviseer minimaal 18 jaar moet zijn voor dit E-Book, Je spieren zijn namelijk onder de 18 nog niet volgroeit. Als je je lichaam te zwaar belast kun je problemen ervaren met je lichaam.

Verder kan ik ook echt geen negatieve nadelen bedenken. Het vereist immers wel discipline en motivatie. Maar ik denk als je overweegt om dit E-Book aan te schaffen je motivatie al hoog is. En je hebt tenslotte nog de supportgroep die jou kan motiveren!

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust hieronder in het artikel.

Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Wil jij van je overtollige kilo’s af en effectief een slank getraind lichaam creëren? Dan is het Droog Trainen Protocol dé oplossing voor jou!

Klik hier voor de kortingspagina>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *