Droog Trainen Protocol mannen review!

Lees hier de uitgebreide review + mijn eigen ervaring!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Droog Trainen Protocol mannen review

Droog Trainen Protocol voor mannen heb je waarschijnlijk voorbij zien komen. En nu sta je op het punt om het E-Book te kopen. Of je overweegt het in iedere geval. Anders was je waarschijnlijk niet op dit artikel terecht gekomen!

Maar goed dat je op deze review terecht bent gekomen. Want hier krijg je antwoord op jou vraag. Of het nu verstandig is om dit E-Book aan te schaffen of toch beter niet!

Ik heb het namelijk tot op de bodem uitgezocht of het je geld waard is. En of ook het gewenste resultaat word behaalt, wat de auteurs Henry en Rinus claimen.

Belangrijk: Deze review en bevindingen zijn onafhankelijk en op eerlijke bevindingen gebaseerd!

Inhoudsopgave

Wat is Droog Trainen Protocol voor mannen?

Wat houd het nu in, het Droog Trainen Protocol? Dit is natuurlijk 1 van de eerste vragen die je jezelf af zult vragen. Ik heb het namelijk aangeschaft om het zelf te gebruiken en zo mijn mening erover kan delen met jou!

Het Droog Trainen Protocol, een E-Book dat je als je het gekocht heb digitaal direct toegestuurd krijgt. Is ontworpen voor mannen die graag vet willen verliezen of spieren beter zichtbaar willen maken. Of gewoon een stuk fitter en gezonder willen leven.

Er komt in dit E-Book van alles aan bod onder andere goede voeding. Maar dat bespreek ik verder in dit artikel.

Het doel van de methodes die in dit E-Book beschreven worden zijn om jou te helpen. Om als het ware een strakker lichaam te krijgen. En je spieren meer gedefinieerd laten worden (beter zichtbaar).

En dit word allemaal bereikt door je informatie te geven en uit te leggen hoe jij je vetpercentage kunt verlagen. Hoe je moet trainen en het belangrijkste onderdeel; je voeding onder controle te krijgen.

Dit E-Book is speciaal gericht op mannen maar ze hebben ook een E-Book uitgebracht wat speciaal gericht is op vrouwen. Ideaal als je samen wilt sporten met je vrouw of een goede vriendin! Bekijk hieronder het E-Book voor mannen of vrouwen!

Droog Trainen Protocol voor mannen! Klik hier>>

Droog Trainen Protocol voor vrouwen! Klik hier>>

Hoe heb ik dit E-Book ontdekt?

Jaren geleden ben ik begonnen met krachttraining. Ik trainde veel en lette op mijn voeding. Maar toch was er iets wat ik niet goed deed. Mijn spieren groeide niet zoals ze hoorde te groeien.

Ik ben toen gaan zoeken op internet en heb meerdere (E)-boeken geprobeerd. Maar het was toch niet wat ik zocht en merkte weinig verschil. Of hele minimale resultaten.

Toen ben ik verder gaan trainen hoe ik voorheen deed. Een jaartje later ging ik toch maar weer eens op internet kijken naar een E-Book. Of iets wat me toch meer vooruit kon helpen. Ik zat namelijk vast in mijn trainingen en kennis.

Toen kwam ik dit E-Book tegen. Ik was er eerst nog sceptisch over, maar besloot na enige tijd toch om het te proberen. En met resultaat!!

Mijn resultaten

Ik kan je zeggen uit eigen ervaring: Het overtrof al mijn verwachtingen die ik over dit E-Book had. Ik kreeg een heel stuk meer inzichten. Onder andere in mijn voedingspatroon, trainingen en mijn levensstijl. Mijn vetpercentage werd al snel verlaagd, namelijk met 4%. En dit is nog maar het begin, mijn spieren werden al snel zichtbaar.

Uiteindelijk ben ik toch gekomen waar ik wilde komen. Namelijk een getraind lichaam. Maar waar het mij voornamelijk om ging, spieren die eruit springen en goed zichtbaar zijn!

En ik geniet er nog elke dag van. Het zelfvertrouwen wat het meebrengt en natuurlijk het lichaam waar ik eigenlijk toch altijd stiekem van heb gedroomd!

Wie zijn Henry en Rinus?

Maar wie zitten er achter dit E-Book? En wat is het verleden van de makers van dit E-Book? Ik heb het voor je uitgezocht. Henry en Rinus, 2 goede vrienden van elkaar.

Zij waren werkzaam bij defensie en de specialistische dienst van de politie. Voor hun werk deden ze al aan trainen & fitnessen. En waren zo dus al fysiek en mentaal fit.

hier zie je de auteurs Henry en Rinus
Henry en Rinus

Eigenlijk werd het werkleven een soort van sleur. En besloten ze de kennis over voeding, fitness en gezondheid samen te bundelen. En zijn ze samen het diepe ingesprongen en gestopt met werken. Zij hebben zich volledig gestort op het ontwikkelen van een aantal succesvolle E-Books.

Zo is uiteindelijk het succesvolle droogtrainenacademie tot stand gekomen. En begeleiden ze mannen en vrouwen om hun droom lichaam te creëren en met succes!

Wat komt er aan bod in het Droog Trainen Protocol

Droog Trainen Protocol:

Het bestaat uit 2 E-Book’s met meer dan 100 pagina’s. Hierin staat alles beschreven over trainingsschema’s en voeding.

12 weken trainingsschema’s

Hierin staan combinatieschema’s cardio en kracht. De schema’s zijn voor 3,4 en 5 dagen per week. Het gewicht waarmee je traint kun jezelf bepalen maar train niet te licht. Je weet zelf het beste wat je lichaam aan kan.

tip: houd alles bij om zo je vooruitgang bij te houden.

Voeding

In dit E-Book vind je veel informatie over voeding. En hoe stel je nou een schema samen? In welk voedsel bevinden zich nu echt veel eiwitten? En waarom is dat dan zo goed voor je lichaam als je droog wilt trainen? Deze antwoorden vind je allemaal in dit E-Book!

Macronutriënten calculator

Je krijgt hier de kennis om je calorieënbehoefte te berekenen. En je leert je lichaam hierdoor beter te begrijpen.

Progressie meten

Zoals hierboven als tip staat beschreven om je vooruitgang bij te houden. Is hier een handige tabel aan toegevoegd. Zo is het overzichtelijk en is het leuk om te zien hoe je vooruitgaat!

Alternatieve trainingsschema’s

Ben je na 12 weken klaar met dit schema? Dan staan er in dit E-Book nog meer schema’s die goed aansluiten op het originele schema. Zo blijf je jezelf weer uitdagen en progressie maken.

Wat zijn de ervaringen van andere over Droog Trainen Protocol?

Ik ben zelf tevreden over het E-Book en de voortuitgang. Maar hoe denken andere over het E-Book dat ze aangeschaft hebben? Hieronder zie je een aantal reacties…

dtp-review

Zoals je ziet zijn er veel mensen die dit E-Book aangeschaft hebben. En tevreden zijn over de resultaten die behaalt worden. Ik heb verder gezocht en kom tot de conclusie dat er geen negatieve reacties te vinden zijn over deze methode, die Henry en Rinus gebruiken.

Wil je meer lezen over de reacties van mensen die dit E-Book hebben aanschaft? Bekijk hier de resultaten en reacties>>

De resultaten van het Droog Trainen Protocol: Voor en na

dtp-transformatie

Ook deze mensen die het Droog Trainen Protocol hebben aangeschaft hebben mooie resultaten behaalt. Het is goed te zien dat het voor en na een duidelijk verschil is. Deze mensen hebben al grote vooruitgang geboekt.

Wat zijn de voordelen van dit E-Book?

Hieronder een aantal voordelen als je dit E-Book wilt aanschaffen:

– Je kunt meteen starten

– 90 dagen niet goed geld terug garantie

Levenslange toegang

– Per week kun je zichtbaar resultaat behalen

– Het geeft je zelfvertrouwen een flinke boost

– Je hoeft niet uren in de sportschool te zijn en aan cardio te doen

– Geen koolhydraatarm voedsel (geen jojo effect)

– Je hoeft je niet uit te hongeren

– Je hoeft niet je hele salaris uit te geven aan supplementen en diëten

Wat zijn de nadelen van dit E-Book?

Uit eigen ervaring kan ik met zekerheid zeggen dat ik persoonlijk geen nadelen heb ervaren. Wel moet je er van bewust worden dat je zelfmotivatie & discipline er wel moet zijn. Anders krijg je natuurlijk niet het resultaat wat je wenst te behalen.

Daarom zit er een extra bonus bij inbegrepen als je DTP aanschaft, een support groep. Je kunt hier gratis gebruik van maken voor al je vragen en om jezelf en andere motivatie te geven. Want iedereen die zich hierbij aansluit heeft tenslotte als streven zijn doel te behalen. Een droog getraind lichaam te krijgen!

Het ander nadeel kan zijn dat het gericht is op het droog trainen van je lichaam. Wil je liever spiermassa opbouwen? Dan kun je ook terecht bij Henry en Rinus.

Ze hebben namelijk ook een waardevol E-Book uitgebracht die gericht is op het opbouwen van spiermassa. Het E-Book heet ook het spiermassa protocol mannen. Wil je hier meer informatie over? Bekijk hier het spiermassa protocol>>

De prijs en kwaliteit!

De waarde van dit E-Book bedraagt 292 euro. Wat ik persoonlijk niet duur vind, als je weet wat voor informatie en kwaliteit je krijgt. Hier zit echt werk in. Je krijgt tenslotte ook levenslange garantie! Maar je kunt het Droog Trainen Protocol nu ook met een flinke korting aanschaffen. Voor maar liefst 67 euro + alle bonussen!

Eindconclusie Droog Trainen Protocol:

Ik heb deze review kunnen schrijven omdat ik het zelf ook aangeschaft heb. En ook heb onderzocht wat andere ervan vinden en wat hun resultaten zijn. Kort samengevat kun je wel spreken van een waardevol E-Book. Met effectieve methodes die hier uitgelegd worden.

Alles is goed verwoord en netjes en overzichtelijk opgezet. Je kunt echt mooie resultaten behalen als je jezelf er goed voor inzet. Ik heb het namelijk zelf ook ervaren.

Het fijne van dit E-Book is dat als je het aanschaft meteen inloggegevens krijgt. Je kunt meteen starten zonder allemaal poespas. Een groot voordeel is dat Henry en Rinus zo overtuigt zijn van hun methodes, dat ze 90 dagen niet goed geld terug garantie aanbieden!

Dus je hebt niks te verliezen, alleen tijd. Dus start meteen met het Droog Trainen Protocol en haal je doelen. Mij en vele andere is het ook gelukt!

Ik hoop dat je iets aan deze review hebt. En dat ik heb kunnen bijdrage aan antwoorden op je vragen. Wil je nog iets weten of wil je laten weten wat jij van het E-Book vond? Laat dan gerust een reactie achter!

Droog Trainen Protocol voor mannen

Wil jij nu ook een afgetraind lichaam creëren? Wacht dan niet te lang en begin er nu meteen aan! 1000 mannen zijn je al voor gegaan!

Klik hier voor de kortingspagina>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.