De beste testosteron boosters: de top 5 best geteste van 2022!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Beste testosteron booster

De beste testosteron boosters, werkt dat echt? Dat is een vraag die ik in de sportschool regelmatig gesteld krijg als het onderwerp testosteron boosters voorbij komt. De meeste krachtsporters zijn erg gedreven en streven naar perfectie. Zij willen er alles uithalen om een zo gespierd mogelijk lichaam te creëren.

Geloof me, ik weet er alles van! Zelf heb ik alles wat met supplementen te maken heeft uitgeprobeerd. We kennen allemaal de populaire supplementen, zoals eiwitshakes, creatine en pre-workout, maar ook de testosteron boosters worden populairder.

Krachttraininginfo.nl geeft je alle informatie over diverse vormen van ondersteuning, waaronder testosteron boosters. Ik geef je alle informatie over dit product én ik geef je inzicht in de top 5 beste testosteron boosters!

Inhoudsopgave

Wat is een testosteron booster?

Laten we bij het begin beginnen, want wat is een testosteron booster nu precies? Een testosteron booster is een supplement dat vaak kruidenextracten bevat en stoffen die je testosteron niveau moeten gaan stimuleren. Vaak bevatten testosteron boosters de volgende werkzame stoffen:

Tribulus terrestris: Deze plant verhoogd het luteïniserend hormoon. Dit hormoon heeft invloed op het testosteronniveau en geeft het een boost!

D-asparaginezuur: Deze stof komt veel voor in verschillende voeding, maar is ook te gebruiken als supplement. Het speelt een belangrijke rol in het op peil houden van het testosteronniveau.

Ashwagandha extract: ook wel Indiaanse Ginseng. Dit wordt al heel lang gebruikt voor de algehele gezondheid en vruchtbaarheid. Het werkt bij spieropbouw en kan het testosteronniveau verhogen.

ZMA: Dit staat voor; Zink Monomethionine Asparaat. Het bevat zink, magnesium en vitamine B6. Zink zorgt voor een normaal testosterongehalte in het bloed. Magnesium zorgt voor een normale werking van de spieren. Vitamine B6 is goed voor de eiwitstofwisseling.

Ginseng: Dit wordt gebruikt bij de Aziatische geneestradities voor verschillende aandoeningen. Ginseng kan de productie van testosteron verhogen en is daarom een gewild supplement!

Vitamine D: Verantwoordelijk voor de aanmaak van testosteron

De bedoeling is dat het de aanmaak van testosteron bevordert. Testosteron wordt aangemaakt in de bijnieren in de testes van een man. Een man maakt gemiddeld 7 mg per dag aan. Vrouwen produceren het ook, maar in mindere mate.

Wat doet testosteron in je lichaam?

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Vrouwen maken ook testosteron aan, maar niet in de hoeveelheid waarin het mannelijk lichaam dit doet. Oestrogeen wordt vaak genoemd als het vrouwelijk geslachtshormoon, waarvan mannen dan weer een stuk minder aanmaken.

Testosteron is het mannelijk geslachtshormoon dat onder meer zorgt voor baardgroei, voor libido, voor de aanmaak van sperma en de stimulatie van de talgproductie. Dit laatste verklaart ook wanneer sommige jongemannen in de puberteit, als de aanmaak van testosteron toeneemt, ineens te maken krijgen met acne.

Uiteindelijk zorgt testosteron ook voor spiergroei en daar hebben vooral sporters die aan krachttraining doen voordeel bij. Dit is dan ook dé reden dat er testosteron boosters op de markt te vinden zijn.

Waarom testosteron boosters gebruiken?

Het is wel duidelijk dat in de wereld van krachtsport het een gewilde supplement is om testosteron booster te gaan gebruiken. Het word immers voor verschillende uiteenlopende reden gebruikt. Zo kun je onder andere het effectief gaan gebruiken voor:

 • Meer spiermassa op te kunnen bouwen
 • Meer spierkracht te kunnen ontwikkelen
 • Minder lichaamsvet
 • Een te laag testosteron gehalte
 • Mannen met een normaal testosteron gehalte
 • Als je overtraining ervaart
 • Bij slaapgebrek
 • Hoge mate van stress ervaart
 • Bepaalde aandoeningen/ziektes

Dit zijn enkel voorbeelden van waarom je testosteron booster zou kunnen gaan gebruiken. Er zijn uiteraard nog veel meer redenen om het actief te gaan gebruiken! Als je niet weet of het voor jou reden geschikt is? Dan is het raadzaam om je huisarts om advies te vragen.

Werken testosteron boosters?

Na het beantwoorden van de vraag ‘Wat is een testosteron booster?’ komt er natuurlijk eigenlijk direct een andere belangrijke vraag naar voren. Werken testosteron boosters wel? Dat is een goede vraag. Je wilt immers niets nemen wat uiteindelijk niets voor je lichaam doet. Dus, werken testosteron boosters?

Werkende testosteron boosters

Ja, ze kunnen zeker werken. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat je kiest voor één van de beste testosteron boosters. We weten immers allemaal dat er ook verkeerde producten op de markt zijn. Als je een goede variant kiest, dan werken testosteron boosters zeker en profiteer je van goede voordelen.

Je testosteronniveau wordt ondersteund, maar je moet geen wonderen verwachten. Focus je eerst op een goed voedingspatroon, op een goed trainingsschema en op je discipline. Ga je er 100% voor dan zal je het ook terug zien in je spierontwikkeling!

Wat zijn de beste testosteron boosters?

Zoals ik eerder al heb aangegeven kun je erop rekenen dat testosteron boosters werken, maar wel alleen wanneer je voor de juiste producten kiest. Dit geldt natuurlijk eigenlijk voor alle soorten supplementen en andere ondersteuningsproducten voor sporters.

Wil je testosteron boosters kopen, dan is het belangrijk om goed op te letten welke je kiest. Niet alle varianten doen echt iets voor je lichaam en er zijn varianten bij die een spiergroei juist in de weg kunnen staan. Natuurlijk help ik je graag een stuk op weg als jij de juiste testosteron boosters wilt kopen. Ik geef je graag inzicht in de top 5 beste testosteron boosters.

De top 5 beste testosteron boosters!

Let op: Ik heb de top 5 beste testosteron boosters samengesteld door klantenboordelingen te verzamelen, de ingrediënten te onderzoeken, de prijs-kwaliteitverhouding na te gaan en, het belangrijkste, ik heb het zelf getest om de werking zo goed mogelijk te kunnen beoordelen! Nu kan ik op een eerlijke manier de 5 beste testosteron boosters aan jou voorleggen.

1. Testo-4HD

testosteron booster Testo-4HD

We beginnen met de Testo-4HD van het bekende merk Stacker 2, wat voor kwaliteit staat. Dit is een vrij krachtig supplement dat maar liefst 10 krachtige ingrediënten bevat die je testosteronspiegel ten goede komen, en dus ook je sportprestaties in de sportschool.

Dat is juist waar jij waarschijnlijk naar op zoek bent, vooruitgang. Dat kun je van de Testo-4HD wel verwachten. Ik vind persoonlijk de werking top, de prijs-kwaliteitverhouding is ook dik in orde. Bekijk hier de klantenboordelingen>>

Voordelen

 • Bevat 10 krachtige ingrediënten
 • Je merkt snel duidelijk verschil
 • Volle spierpomp
 • Bevat 120 capsules

Wil jij je grenzen gaan verleggen in de sportschool? Dan is de Testo-4HD zeker de moeite waard! Bestel hier de Testo-4HD voor de goedkoopste prijs>>

2. Grow

testosteron booster Grow

Grow een top product van het eigen merk Body & Fitshop. De naam geeft al ‘groei’ aan en dat is precies wat dit supplement doet. Het is een snel werkende testosteron booster waarvan je de resultaten zal gaan merken. Als je intensief sport en net wat extra’s zoekt, dan is Grow wellicht iets voor jou!

Grow is vrij van illegale middelen en alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis, waardoor je op een verantwoorde manier kunt gaan groeien. Het bevat 10 unieke ingrediënten om je spieropbouw te stimuleren! Het gaat om de volgende ingrediënten: Coleus Forskohlii, Maca, Fenugriek zaadextract, Gember extract, Ginseng wortelextract, Ashwaganda, Cordyceps Sinsensis, Vitamine D3, Zink bisglycinate en Magnesium.

Ik maak ook regelmatig gebruik van Grow en ben er nog altijd zeer tevreden over! Wil je meer lezen over de ervaringen? Bekijk dan hier de klantenboordelingen>>

Voordelen

 • 100% legale stoffen
 • Snel werkende formule
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Top resultaten

Je kunt wel zeggen dat Grow een uniek product is. Het is te verkrijgen in 120 capsules tegen een heel aantrekkelijke prijs! Bestel hier Grow bij Body & Fitshop>>

3. Animal Mstak

testosteron booster Animal Mstak

Animal Mstak is van het wereldbekende merk Universal. Dit merk heeft een testosteron booster ontworpen dat speciaal bedoeld is voor bodybuilding. Deze booster bevat plantenextracten, fruitextracten en waardevolle aminozuren. Ons lichaam heeft aminozuren hard nodig om spieren te kunnen opbouwen, dus deze zijn onmisbaar als je een getraind lichaam wilt creëren!

Ik ben er persoonlijk heel goed over te spreken en merkte al na een week verschil in harde spierpomp en in mijn krachttoename. Vandaar dat de Animal Mstak ook in de top 5 beste testosteron boosters te vinden is. Ben je benieuwd wat anderen van dit product vinden? Bekijk hier de ervaringen>>

Voordelen

 • Extreme pomp
 • Vrij van hormonen
 • Uitermate geschikt voor bodybuilders
 • Bevat plantenextracten, fruitextracten en aminozuren

Wil jij nú resultaten zien in de sportschool? Dan kan de oplossing dichtbij zijn! Je kunt 21 zakjes verwachten, waar je dus 21 dagen flink vooruit mee kan gaan. Bestel hier de Animal Mstak voor de goedkoopste prijs>>

4. Men’s T-cycle

De testosteron booster Men's T-cycle

Men’s T-cycle is een complete formule die je als intensieve krachtsporter niet wilt missen! Het is speciaal gericht op mannen die voor topprestaties willen gaan. Het is een complete kuur en bevat alleen hoogwaardige stoffen waardoor je tot nieuwe hoogtes kunt komen!

Ik vind dit één van de topproducten van Body & Fitshop en maak zelf ook graag gebruik van deze testosteron booster. Je zal krachttoename gaan merken, beter herstellen en een heerlijke spierpomp gaan ervaren! Bekijk hier de ervaringen>>

Voordelen

 • Complete kuur
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Krachtige bouwstoffen
 • Speciaal ontworpen voor krachtsporters

Kom jij even niet vooruit in je training of wil je meer kracht creëren? Dan raad ik dit product zeker aan. Je hebt niets te verliezen, alleen winst in resultaten! Bestel hier de Men’s T-cycle bij Body & Fitshop>>

5. Testo Hardcore

testosteron booster Testo Hardcore

Hier kan ik vrij kort over zijn, het spreekt immers al voor zich. Testo Hardcore is een hardcore supplement voor bodybuilders die meer willen en grenzen willen verleggen. Dat kun je ook terugzien in de samenstelling van de Testo Hardcore.

Per dosering zit het volgende in deze booster: Vitamine B6 5mg, Magnesium 450 mg, zink 23mg. en Tribulus terrestris 2g! Een hardcore samenstelling waar je echte resultaten van kunt verwachten. Dit is een supplement die heel gewillig is bij bodybuilders. Ik wissel vaak met de Testo Hardcore af. Puur door het effect wat ik ervan ervaar! Bekijk hier alle klantenboordelingen>>

Voordelen

 • Een maandverpakking
 • Wetenschappelijk samengestelde formule
 • Hardcore resultaten
 • Makkelijk in te nemen

Wil je anderen in de sportschool versteld laten staan? Dan kan deze Testo Hardcore wel iets voor jou zijn! Bestel hier de Testo Hardcore voor de goedkoopste prijs>>

Heb je een testosteron booster nodig?

Testosteron boosters zijn niet noodzakelijk! Je kunt ook je testosteronniveau stimuleren door gezond te leven en waardevolle voeding te nuttigen. Een testosteron booster kan dus een goede uitkomst zijn als toevoeging aan een gezonde levensstijl.

Wil je meer weten over hoe je je testosteron op een natuurlijke wijze kunt verhogen? Dan raad ik het Testoplan aan van Jochum Smid. Hij heeft een unieke methode hoe je kunt leren om op een natuurlijke wijze je testosteron te verhogen! Wil je meer weten over deze methode? Bekijk dan hier het Testoplan>>

Hebben testosteron boosters bijwerkingen?

Nee, alle supplementen in Nederland moeten goedgekeurd worden voordat ze op de markt worden gebracht en horen vrij te zijn van verboden stoffen. Je ervaart vaak wel bijwerkingen als je de testosteron verhogende anabolen steroïde gebruikt. Dan kun je wel vervelende bijwerkingen gaan ervaren. Maar dat raad ik ten strengste af!

Houd er wel rekening mee als je een testosteron booster wilt gaan gebruiken, dat je je aan de gebruiksaanwijzing houd! Als je deze overschrijdt dan kun je vervelende bijwerking gaan ervaren! Je krijgt dan immers teveel van bepaalde stoffen binnen. Teveel van iets is nooit goed! Een supplement is ten alle tijden een aanvulling, geen vervanging!

Hoe de beste keuze maken?

Wil jij testosteron boosters kopen, dan is het altijd belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Let er altijd op dat het product de juiste werkende stoffen bevat en dat het een veilig product is om te gebruiken. Mijn top 5 beste testosteron boosters biedt de beste en meest verantwoorde mogelijkheden, waardoor je met deze opties altijd een goede keuze maakt.

Zorg er eerst voor dat je de basis op orde hebt en maak dan kennis met supplementen. Zorg er ook voor dat je genoeg eiwitten nuttigt. Je kunt eiwitten immers ook aanvullen met goede eiwitshakes. Eiwitten spelen namelijk ook een hele belangrijke rol in spieropbouw.

De beste testosteron boosters: persoonlijk advies

Ik sluit graag af met een persoonlijke noot. De beste testosteron boosters werken, maar het zijn geen wondermiddelen. Zoals er geen wonderpillen voor afvallen bestaan, bestaan er ook geen wondermiddelen voor spieropbouw.

Er is altijd méér nodig dan enkel het tot je nemen van bepaalde producten en ingrediënten. Mijn advies is dan ook: train hard, neem voldoende nachtrust, eet waardevolle voeding en vul daar waar nodig aan met supplementen.

Wil je testosteron boosters kopen? Dan helpt mijn top 5 beste testosteron boosters je bij het maken van een goede, verantwoorde keuze. Ik wens je heel veel succes!


Misschien ook interessant voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.