5 beste afslankpillen die echt werken!

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
Beste afslankpillen

We willen natuurlijk allemaal de beste afslankpillen gebruiken als we gewicht willen verliezen. Helaas zijn er op de markt zo veel opties te vinden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

Dit betekent ook dat er goede afslanktabletten zijn, die je veilig en verantwoord kunt gebruiken voor een goed resultaat, maar dat er ook afslanktabletten zijn die niets voor je doen en zelfs gezondheidsrisico’s op kunnen leveren. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Krachttraininginfo.nl biedt je graag inzicht in de beste afslankpillen. Deze afslankpillen zijn niet alleen algemeen als beste getest, maar ik heb ze zelf ook aan mijn eigen tests onderworpen. Natuurlijk deel ik mijn ervaringen graag met jou.

Inhoudsopgave

Wat zijn afslankpillen precies?

Voor we gaan kijken naar de beste afslankpillen, gaan we eerst eens kijken naar wat afslanktabletten nu eigenlijk zijn. Er zijn verschillende soorten afslanktabletten die in de basis allemaal bedoeld zijn voor het effectief afvallen.

We kunnen onderscheid maken tussen bijvoorbeeld de fatburners en de farmacologische afslanktabletten die ook door artsen kunnen worden voorgeschreven. Verreweg de meeste afslankpillen hebben als doel om het gewicht te verminderen of om het gewicht onder controle te houden. Ze veranderen vaak de fundamentele processen van het menselijk lichaam.

Dit kan door het veranderen van de opname van calorieën, maar bijvoorbeeld ook door het verminderen van de eetlust. Zo zie je dat er veel onderlinge verschillen kunnen zitten tussen de afslanktabletten.

Fatburners kopen: waar moet je op letten?

Er zijn momenteel heel veel verschillende afslankpillen op de markt te vinden. Een groot deel van deze afslanktabletten wordt ook wel een fatburner genoemd. Je kunt veel fatburners kopen die echt wel iets goeds doen voor je lichaam, maar helaas zijn er ook bij die niets doen en zelfs ongezond voor je zijn.

Let goed op de ingrediënten. Is het duidelijk wat er precies in zit of is het meer een ‘abracadabra-verhaal’? Het is belangrijk om goed te weten wat erin zit, waarom het erin zit en wat het doet. Enkele werkzame stoffen die daadwerkelijk resultaten kunnen opleveren zijn:

  • Cafeïne
  • Ginseng
  • Guarana
  • CLA
  • L-Carnitine
  • Groene thee extract

Let ook op valse beloften. Wordt er door de verkoper beloofd dat je er 10 kilo in een maand mee afvalt zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen? Koop het niet! Bedenk je altijd dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat het dat ook precies is. Zonde van je geld! Maak liever gebruik van de beste afslankpillen die ik voor je heb getest.

Lees de gebruikservaringen!

Voordat je over gaat tot een aankoop van de beste afslankpillen, zijn er zoals je kon lezen belangrijke punten waar je op kunt letten voordat je een aankoop gaat doen. Een belangrijk punt is bekijk naar de ervaringen van andere personen die het product al gebruikt hebben! Hieruit kun je namelijk enorm veel waardevolle informatie uit gaan halen die je mee kunt nemen in de overweging of de afslankpil voor jou de juiste keuze is!

Dit zijn de 5 beste afslankpillen!

Zoals ik eerder al heb aangegeven ben ik niet zomaar uit gegaan van de mening van anderen of de beloften van de fabrikanten. Om een eerlijk en betrouwbaar beeld te schetsen heb ik de afslanktabletten zelf getest over langere periode. Op basis van mijn eigen bevindingen heb ik een top 5 beste afslankpillen samen kunnen stellen. Deze top 5 deel ik hieronder met jou.

1. Black Burn

De afslankpillen Black Burn

Eén van de beste afslankpillen is Black Burn, een dieet supplement van het merk Stacker. Deze tabletten zijn echt bedoeld voor het ondersteunen van gewichtsverlies en het veranderen van de lichaamssamenstelling. In deze afslankpillen zijn de beste ingrediënten samengevat, waaronder druivenpitextract, yerba mate en EGCG.

Daarnaast verbetert je focus door de toegevoegde cafeïne en wordt je energiemetabolisme ondersteund door de aanwezigheid van vitamine B12. De Black Burn afslankpillen zijn in Amerika beoordeeld als de sterkste afslankpillen op de markt. Wat ik zelf ook prettig vind aan de Black Burn afslankpillen is dat je er voldoende aan hebt om er in de morgen eentje te nemen.

Je kunt, indien gewenst, bij je lunch of in de avond ook nog een tablet nemen, maar je legt al een goede basis met 1 tablet bij het ontbijt. Je mag er niet meer dan 2 per dag nemen. In de verpakking zitten 120 afslankpillen. Je kunt er dus naar wens 120 of 60 dagen mee doen.

2. Stacker 4 Ephedra Free

De fatburner Stacker 4 Ephedra Free

De Stacker 4 Ephedra Free is een product van een ervaren Amerikaans farmaceutisch bedrijf, waardoor je gewoon zeker weet dat het verantwoord is om deze afslankpillen te gebruiken. Er zit niets anders in dan een combinatie van weloverwogen en bewust gekozen ingrediënten die je helpen om meer vet te verbranden.

De afslankpillen vallen dan ook onder de meest bekende fatburners. De Stacker 4 Ephedra Free heeft verschillende werkingen in één door deze bewuste samenvoeging van ingrediënten. Je kunt rekenen op extra verbranding van calorieën, op een boost voor je stofwisseling en op een remmende werking op je eetlust.

Wat ik zelf heel prettig vind aan deze afslankpillen is dat ze bestaan uit een goede mix van ingrediënten die daadwerkelijk allemaal iets goeds doen voor je lichaam. Zo zit er Ginseng in, groene thee extract, 15 aminozuren en maar liefst 24 vitamines en mineralen. Er zitten 100 afslankpillen in een verpakking en je neemt er slechts eentje per dag.

3. Kastoes Afslankpillen halal + vegan

De afslankpillen Kastoes Vegan

De beste afslankpillen op de halal en vegan markt zijn die van Kastoes. Deze afslanktabletten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waardoor de tabletten op verantwoorde wijze bijdragen aan je afslankproces. Het merk Kastoes adviseert om de ochtend te beginnen met een tablet en om vervolgens nog een tablet te nemen voordat je aan je workout gaat beginnen.

Op die manier haal je het maximale resultaat uit deze afslankpillen. In deze afslanktabletten zit onder meer Guarana extract, groene thee extract, Citrus Aurantium poeder, L-Carnitine en cafeïne. Het is deze unieke mix die ervoor zorgt dat je meerdere resultaten bereikt. Natuurlijk heb ik ook deze afslanktabletten zelf getest in combinatie met mijn workouts.

Wat ik vooral prettig vind aan deze tabletten is dat je daadwerkelijk merkt dat het verschillende effecten op je lichaam heeft. Je eetlust wordt goed beheerst, je optimaliseert je gewichtsverlies, je ervaart meer energie en het metabolisme wordt gestimuleerd. Het resultaat is dat je de spiermassa behoudt en maximaal vet verliest. Van de Kastoes Afslankpillen halal + vegan zijn verpakkingen met 60, 120 en 180 afslanktabletten beschikbaar.

4. Ripped

De fatburner Ripped

Sneller afvallen doe je door middel van meer vet verbranden. Dit is precies wat Ripped afslankpillen voor je doen. Deze afslanktabletten behoren tot de beste afslankpillen op de markt die vallen onder de fatburners. Je kunt deze fatburners kopen bij Body & Fitshop, een ervaren professional op het gebied van supplementen.

De Ripped afslankpillen zijn van het eigen merk van deze partij. Er zijn meerdere optimaal werkende stoffen te vinden in deze afslankpillen. Hierbij kun je denken aan capsicum extract, groene thee extract, L-Carnitine en cafeïne. Door deze goede mix wordt er gezorgd voor een optimaal resultaat. Je merkt dat je meer vet verbrandt, waardoor je sneller gewicht kunt verliezen en spieren op kunt bouwen.

Zelf heb ik een tijd gebruik gemaakt van de Ripped afslankpillen om de werking zelf te ervaren. Ik ben er zeker tevreden over. Je merkt dat je gewoon meer uit je workouts kunt halen én dat het afslankproces optimaal ondersteund wordt. Een ander punt waar ik heel blij van werd is de prijs.

Van de beste afslankpillen en fatburners op de markt behoort deze variant tot de meest voordelige opties. Je gaat ermee aan de slag voor nog geen 7,50 euro per maand! Er zitten 60 capsules in een verpakking en je neemt er slechts eentje per dag.

De afslankpillen Thermo Speed Extreme

5. Thermo Speed Extreme

Thermo Speed Extreme doet precies wat de naam eigenlijk al aangeeft: het geeft je een extreme werking. Wat houdt dat nu precies in? Het betekent vooral dat je een maximale ondersteuning van het afslankproces mag verwachten. In deze afslankpillen vind je een perfecte mix van ingrediënten die je helpen om effectief en sneller af te vallen.

Hierbij kun je denken aan bittere sinaasappel extract, zwarte peper extract, Guarana extract, groene thee extract, cafeïne en L-Tyrosine. De afslankpillen zijn van het merk Olimp Supplements, die veel aandacht heeft besteed aan het vinden van de ideale mix voor effectieve en verantwoorde afslankpillen. Natuurlijk heb ik de Thermo Speed Extreme afslanktabletten zelf getest en ik ben zeer tevreden.

Je merkt dat je alerter bent en meer energie hebt. Je kunt makkelijker meer vet verbranden voor sneller afvallen en de resultaten zijn echt zichtbaar. In een enkele verpakking zitten 120 afslanktabletten. Je neemt er 2 per dag met een groot glas water, eentje bij het ontbijt en eentje bij de lunch.

Zijn afslankpillen wondertabletjes?

Nee, helaas niet. In geen geval zijn afslankpillen wondermiddelen die je van het ene op het andere moment slanker maken. Dat zou te makkelijk zijn en helaas is het menselijk lichaam daar niet op ingesteld. Het menselijk lichaam beschikt in de basis zelf over alles wat nodig is om af te vallen.

Om effectief af te vallen moet je meer vet verbranden en dit kun je al doen door de trap op te rennen, bij wijze van spreken. Je kunt niet op de bank blijven zitten en verwachten dat afslankpillen al het werk doen.

Ga je wel lekker aan de slag met bewegen, zoals met krachttraining of cardiotraining? Dan helpen de afslankpillen je om sneller een beter resultaat te krijgen op het gebied van gewichtsverlies.

Welke soorten afslankpillen zijn er?

Zo hebben afslankpillen ook verschillende functies waardoor je ze in categorieën kunt plaatsen. Ze hebben als het ware net iets andere ingrediënten die weer zorgen voor een bepaald effect. Zo kun je de afslankpillen verdelen in de volgende soorten:

  • Vetblokkers: is wat de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden. Het zorgt ervoor dat je minder snel vet opneemt uit je voeding. Dit zal ervoor gaan zorgen dat de vetten worden afgevoerd door je lichaam en minder vet zal opslaan, en zo kunt gaan vallen.
  • Vochtafdrijvers: deze afslankpillen hebben een laxerende werking die je stoelgang kan gaan bevorderen en hebben een vochtafdrijvende werking. Het gevolg hiervan is dat je enkele kilo’s kunt verliezen. Het nadeel is dat dit op korte termijn is en geen effectieve methode is voor het effect op langere termijn.
  • Eetlustremmend: deze afslankpillen zullen ervoor zorgen dat je een minder honger gevoel zal ervaren tijdens je dieet. Dit is namelijk een groot probleem bij de meeste mensen. Doordat je een minder honger gevoel ervaart is een dieet dus makkelijker vol te houden.
  • Metabolisme boosters: dit zal ervoor gaan zorgen dat je vetverbranding iets sneller zal gaan werken. Het voordeel is dat je calorieënverbruik groter word, wat ook in je rust zal gaan werken. De meest voorkomende ingrediënten die hiervoor gaan zorgen zijn vaak cafeïne en groente thee extract. Hierdoor zal je afslankproces een boost krijgen.

De beste afslankpillen hebben ondersteuning nodig

Je kunt één van de beste afslankpillen kopen en toch is het enkel innemen van de afslanktabletten niet voldoende om daadwerkelijk gewicht te verliezen. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een elektrische fiets. De elektrische fiets staat stil zolang jij de pedalen niet aanraakt.

Begin je rustig met trappen, dan voel je de ondersteuning van de fiets. Je wordt als het ware meer vooruit geduwd. Zo werkt het ook met de beste afslankpillen. Als jij niets doet, dan doen de tabletten ook niets. Begin jij met bewegen, dan geven de pillen je de extra ondersteuning die je nodig hebt.

De beste afslankpillen alleen zijn niet genoeg!

In alle gevallen geldt dat de beste afslankpillen alleen niet genoeg zijn. Het gaat altijd om een combinatie van sport, goede voeding en de ondersteuning van afslankpillen. Je kunt de beste fatburners kopen en nog steeds geen effect merken als je er verder niets aan doet om gewicht te verliezen.

Afslankpillen uitgelichte afbeelding

Zorg voor een goed sportschema. Je hoeft niet op topniveau te sporten, maar je moet wel bewegen om af te kunnen vallen. Een flinke wandeling is ook prima! Als je maar beweegt, daar gaat het om! Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk om de juiste voeding tot je te nemen als je wilt afvallen. Kies voor gezond, gevarieerd en regelmatig eten.

Wat zijn de beste afslankpillen volgens de consumentenbond?

Ook de consumentenbond heeft zich verdiept in afslankpillen. Dit doordat het door steeds meer mensen wordt gebruikt. En de consumentenbond is hierin vrij kort over. Ze zeggen namelijk dat afslankpillen een lichte bijdragen kunnen bieden om af te gaan vallen, denk aan enkele kilo’s. Maar ze zijn ook heel duidelijk dat er veel afslankpillen op de markt zijn die heel weinig doen en zelfs in bepaalde gevallen helemaal niks voor je gewichtsverlies doen.

Ook wordt er gewaarschuwd voor louche webwinkels die extreme gewichtsverlies beloven. Vermijd deze webwinkels zeker! Verder vertellen ze ook dat je op de gevaarlijke stoffen Sibutramine en yohimbine moet letten die zich in afvalsupplementen kunnen bevinden! Welke stoffen zich in de fatburner bevinden kun je achter op de etiket lezen!

Meer vet verbranden voor sneller afvallen

De sleutel tot sneller afvallen is eenvoudigweg meer vet verbranden. De beste afslankpillen helpen je hierbij. Je kunt met behulp van de afslanktabletten daadwerkelijk meer vet verbranden dan je zou doen zonder deze ondersteuning en met dezelfde inzet. Er bestaat dus zeker wel een effect maar, nogmaals, onthoud altijd dat het geen wonderpillen zijn. Jij legt de basis, de afslanktabletten bieden de ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Hoe snel zie ik resultaat?

Hier is een moeilijk eenduidig antwoordt op te geven. Dit doordat ieder lichaam anders is gebouwd en anders reageert op bepaalde werkzame stoffen die zich in afslankpillen bevinden. Over het algemeen merken de meeste gebruikers na inname al de werking. Voor de resultaten kun je na elke weken zichtbaar resultaat gaan boeken.

Hebben afslankpillen bijwerkingen?

Afslankpillen kunnen zeker vervelende bijwerkingen hebben als je niet goed oplet voor welke fatburner je kiest. Zo is de top 5 in dit artikel getest en geheel veilig voor gebruik! Wel is het aan te raden om altijd de gebruiksaanwijzing goed door te nemen en op te volgen. Als je teveel binnen krijgt van bepaalde stoffen kun je buikpijn, misselijkheid, hoofdpijn en een verhoogde bloeddruk of hartslag gaan ervaren. Houd je dus ten alle tijden aan de aanbevolen doseringen!

Zijn er verschillen tussen de pillen voor mannen en vrouwen?

Nee, qua ingrediënten zijn er over het algemeen geen verschillen. Wel kan er verschil zijn in doseringen. Dit doordat vrouwen anders kunnen reageren op bepaalde stoffen als mannen. Vandaar dat het in de meeste gevallen minder zwaar gedoseerd kan zijn, of dat er geadviseerd wordt minder in te gaan nemen. Lees dus de gebruiksaanwijzing altijd goed door!

Zijn afslankpillen illegaal?

Er zijn zeker afslankpillen in omloop die illegaal zijn! Vooral die vanuit bepaalde landen worden ingevoerd en niet zijn goed gekeurd. Deze kunnen dus schadelijke stoffen bevatten die meer schade toebrengen dan je zou willen. De afslankpillen die in de top 5 zijn benoemt zijn, zijn uiteraard niet illegaal en zijn toegestaan voor veilig gebruik ervan!

Succes met afvallen!

Als jij gebruik wilt gaan maken van afslanktabletten, dan zou ik je echt aanraden om gebruik te maken van één van de beste afslankpillen uit mijn top 5. Je hebt dan de zekerheid dat je kiest voor tabletten die verantwoord zijn om te nemen én die daadwerkelijk de juiste ondersteuning bieden. Succes met afvallen!


Bekijk meer relevante blogs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *