Afvalprogramma’s die wel werken!

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
mm
Afvalprogramma's

Afvalprogramma’s of dieetprogramma’s wie kent het niet? Tegenwoordig zijn er enorm veel afvalprogramma’s in omloop dat de kans groot is dat je niet meer weet voor welk programma je nu moet gaan of welke het beste bij jou past!

Als dit iets is waar jij ook tegen aanloopt dan heb ik goed nieuws! Want in dit artikel zal ik de 10 beste verschillende afvalprogramma’s laten zien die effectief en bewezen zijn werk doen en waar je mooie resultaten mee zal behalen!

Er zijn immers ook afvalprogramma’s op de markt te verkrijgen die jammer genoeg niet of nauwelijks helpen om je doelen te bereiken. Maar het goede nieuws is dat er ook afvalprogramma’s zijn die wel zorgen voor de gewenste resultaten! En die programma’s zal ik gaan benoemen, met het precieze doel van het programma erbij, zodat je weet wat je kunt gaan verwachten. Ik zou zeggen laten we meteen beginnen!

Inhoudsopgave

Wat zijn afvalprogramma’s?

Iedereen kent het wel, afslankprogramma’s. Maar wat houd het nou precies in? Afslankprogramma’s zijn niets minder dan programma’s die voor een houvast kunnen zorgen om jou te helpen je doel te kunnen behalen! En dit kan zijn voor het afvallen, of afvallen en tegelijkertijd spieren te ontwikkelen, of een gezond voedingspatroon te gaan creëren. Elk programma heeft als het ware zijn eigen doel en is ergens specifiek op gericht.

Vaak zie je terug dat er coaches bij betrokken zijn, die zich verdiept hebben in een specifiek doel en die vele mensen al met succes geholpen hebben om bijvoorbeeld te gaan afvallen. Afvalprogramma’s kun je in de meeste gevallen verkrijgen via een fysiek boek of via een digitaal E-Book.

Het laatste is een steeds populairder middel. Een groot voordeel van een E-Book is dat je het altijd bij de hand hebt. Dit doordat het een digitaal boek is dat je altijd op je tablet of bijvoorbeeld smartphone kunt bekijken!

Is een afvalprogramma een verstandige keus?

Ik krijg regelmatig de vraag of het wel verstandig is om voor een afvalprogramma te gaan. Persoonlijk ben ik een voorstander van een goed afvalprogramma. Ik heb er tenslotte hele goede ervaringen mee en ook mijn doelen succesvol ermee behaalt! Een programma is goed onderbouwd en doordacht zodat het mogelijk word gemaakt om ook doelgericht iets aan te gaan pakken.

Je ziet namelijk heel veel mensen sporten zonder ook resultaten te behalen. Zo zie je vaak het probleem met afvallen, dat ze snel te maken krijgen met het gevreesde jojo effect. Met het juiste afvalprogramma zie je vaak terug dat het jojo effect beter voorkomen kan worden. Zodat je ook daadwerkelijk het gewenste resultaat blijft behouden, wat zonder een programma een stuk moeilijker zal gaan zijn!

Doordat je een programma gaat volgen kunnen er verschillende voordelen aan vastzitten, denk aan:

 • Een community
 • Je vind gelijk gestemde
 • Je kunt vaak terecht voor vragen
 • Zorgt voor houvast
 • Je doel is duidelijk
 • Je blijft beter gemotiveerd
 • Betere resultaten

Zoals je kunt zien zijn er toch wat positieve voordelen om een programma te gaan volgen. Let er wel op, dit zijn voordelen die kunnen verschillen per programma. Zo heb je afvalprogramma’s die je alleen kunt volgen, maar er zijn ook programma’s waarmee je met meerdere mensen in contact staat.

De top 10 beste afvalprogramma’s!

1. Afslank Receptenbijbel

Cover Afslank Receptenbijbel

De naam Afslank Receptenbijbel zegt eigenlijk al waarvoor het staat, namelijk dat het recepten bevat waarvan je af zult gaan vallen! Je kunt namelijk maar liefst meer dan 100 heerlijke recepten klaar maken die tegelijkertijd ook gezonde voedingstoffen bevatten. Waardoor je op een verantwoorde manier kunt afvallen!

Ook zal je nog meer gaan leren, namelijk over hoe je het jojo effect kunt gaan voorkomen. Of hoe je overtollige kilo’s kunt verbranden zonder dat je de hele tijd een hongergevoel zal hebben. Ook kun je handige weekmenu’s + boodschappentips verwachten. Dit is een greep uit de Afslank Receptenbijbel. Je zal nog veel meer gaan leren, zodat afvallen een stuk leuker gaat worden! Het fijne aan de Afslank Receptenbijbel is dat het recepten bevat die je voor het hele gezin kunt klaar maken!

Als jij op zoek bent om op een gezonde manier te genieten van heerlijke recepten en ook wilt afvallen? Dan is de Afslank Receptenbijbel wellicht iets voor jou!

2. Droog Trainen Protocol (mannen & vrouwen)

Cover DTP mannen en vrouwen

Het Droog Trainen Protocol is een compleet programma dat opgezet is door top coaches Henry en Rinus! Wat het mogelijk maakt om spieren te gaan ontwikkelen en tegelijkertijd je vetpercentage effectief te verlagen. Zodat je een mooi gedefinieerd lichaam kunt gaan creëren. Er zijn immers al enorm veel positieve ervaringen met dit E-Book bekend!

Door de juiste strategie toe te gaan passen word het in het Droog Trainen Protocol mogelijk gemaakt om binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage te verlagen. En spieren te kweken met blijvend resultaat, zonder het welbekende jojo effect! Wat je onder andere kunt verwachten in dit unieke E-Book is: Hoe je om moet gaan met je voeding, hoe je om gaat met krachttraining en cardio, je progressie meten en plan bij te gaan stellen.

Je krijgt trainingsschema’s voor de sportschool, een handige macrocalculator en misschien wel het beste motivatiepunt dat je gratis toegang krijgt tot de supportgroep. Hier zijn allemaal gelijkgestemde die dezelfde doelen voor ogen hebben en waar je al je vragen kwijt kunt!

Het Droog Trainen Protocol is als het ware een compleet pakket waar je af kunt vallen en een strak getraind lichaam kunt gaan ontwikkelen. Het Droog Trainen Protocol is uitgebracht voor mannen en vrouwen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om samen met je partner te starten!

Ben je opzoek naar een programma waar je zichtbaar je vetpercentage kunt verlagen en een getraind lichaam kunt gaan creëren? Dan is het Droog Trainen Protocol het ultieme programma om mee te gaan starten!

3. DASH Dieet E-Book

De cover van het DASH Dieet E-Book

Het DASH Dieet E-Book is een boek met 165 telende pagina’s. Het bevat belangrijke informatie en heerlijke gezonde recepten. Die ervoor gaan zorgen dat je op een gezonde manier af zult gaan vallen. Zonder het welbekende vervelende jojo effect. En waarvan ook nog eens 100 recepten bloeddruk verlagend werken!

Het DASH Dieet E-Book is samengesteld met goede onderbouwde informatie. En de juiste complete uitleg die je meteen in de praktijk kunt gaan toepassen! Zo kun je 14 dagen eetschema’s verwachten, lekker eten met normale en gezonde producten. En geen extreem streng dieet, maar waar je toch van lekker eten kunt genieten. Het dieet E-Book is geschikt voor zowel jong en oud!

Het dieet is zelfs het beste dieet van 2018, volgens Amerikaanse US News! En is direct te gebruiken voor je iPad/Tablet. Dit heeft als groot voordeel dat je het altijd snel en handig bij de hand hebt en meteen kunt beginnen! Weet je het niet zeker of ben je niet tevreden, om wat voor reden dan ook. Dan is het altijd mogelijk om gebruik te maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Kortom: Ervaar je een hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes of wil je gewoon een gezonde levensstijl vol energie? Dan is het DASH Dieet E-Book ideaal voor jou! Vanaf nu kun je genieten van overheerlijke recepten met een afvallende werking en een positieve invloed op je gezondheid!

4. Slank door de Overgang

De cover Slank Overgang

Ben je 40+ en zit je in de overgang? Dan is Slank door de Overgang van Ria Kamelle het ultieme programma! Het zorgt ervoor, wat de naam eigenlijk al zegt dat je slank door de overgang heen zal gaan!

Ria Kamelle is een overgangsconsulente die al duizenden vrouwen succes geholpen heeft! Zo zal je leren waardoor je aankomt in de overgang en heeft Ria de ultieme methode die zal zorgen dat je buikvet zal gaan verbranden en dat je zo slank door de overgang kan gaan! Je zal door deze methode minder opvliegers en overgangsklachten ervaren. Ook krijg je meer dan 50 heerlijke buikvet verbrandende recepten.

Als je kiest voor dit programma van Ria Kamelle krijg je ook nog 4 waardevolle bonussen extra zoals: 40 vet verbrandende groene smoothies en juices, kledingadvies voor vrouwen in de overgang, handige maaltijdplanner, boodschappenlijstjes en waardevolle updates!

Dit samen met de resultaten die ermee worden behaalt, is dit een van de beste programma’s in omloop voor vrouwen in de overgang. Ben je geïnteresseerd in Slank door de Overgang? Dan kun je vandaag nog starten met flinke korting via de kortingslink!

5. Fitcooking Transformatie Succesformule

De cover van Fitcooking Transformatie Succesformule

De Fitcooking Transformatie Succesformule is een all-in-one programma op het gebied van werken aan je lichaam. Door het programma te volgen is het mogelijk om een strakker lijf met meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid, meer spiermassa en maximale energie te krijgen. Je krijgt hierdoor een optimale balans tussen eten, leven en genieten.

Het programma is opgezet door Veerle. Zij is een voedingsdeskundige en lifestyle- en vetverliescoach is. Ze heeft al vele personen enorm goed geholpen om al binnen 12 weken zichtbaar resultaten te gaan behalen! Het complete programma is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Je word als het ware stapsgewijs naar je gewenste doelen begeleid die je voor ogen hebt. En dat je een levens veranderde levenswijze gaat aanleren zodat je een geheel nieuw gezond patroon gaat krijgen. Zonder dat je terug gaat vallen naar je eerdere levenswijze.

Zo beschikt de Fitcooking Transformatie over 125 recepten die je in 30 minuten kunt gaan bereiden. En wat opgedeeld is in verschillende hoofdstukken zoals: Smoothies, ontbijt, lunch, diner, pre-bed en snacks. Zodat je genoeg variatie kunt gaan verwachten!

Kort samengevat is de Fitcooking Transformatie Succesformule een compleet programma waardoor je je lichaam kunt transformeren naar een slanker, strakker, fitter én sterker lichaam! Zijn dit ook jou doelen waar je naar toe wilt streven? Dan is de Fitcooking Transformatie Succesformule een echte aanrader!

6. Anti buikvet programma

Een persoon met teveel buikvet

Iris van Westering is de oprichter van Phoenix Lifestyle en Verminder Buikvet. Sinds haar studie werkt ze al in de sportbranche, en is geïnteresseerd geraakt in het gedrag en gewoontes van mensen. Met al de kennis die Iris heeft opgedaan wilde ze graag een online training gaan geven.

Iris heeft een grote frustratie en dat is dat de meerderheid van de bevolking steeds ongezonder is gaan leven. Mededoor dat 80-90% wat in de supermarkt ligt allemaal bewerkt is. Iris maakt je bewust van de marketing trucjes en haar missie is pas geslaagd als ze jou wakker heeft geschud.

De missie van een gezonde leefstijl te ontwikkelen is:

 • Om te bewegen
 • 3x per dag te eten
 • Schoon water te drinken
 • Te verbinden met mensen en de natuur
 • Dankbaarheid oefenen
 • Alleen functionele stress toe te laten in je leven
 • Weten hoe je daarmee om kan gaan

Wil jij ook de oorzaak aanpakken waarom je telkens terugvalt in je oude gewoontes? Gebruik dan onderstaande link om direct met de training te beginnen!

7. Vetkiller workout

De cover VetKiller Workout

De Vet-Killer workout is bedacht door Jesse van der Velde. Hij is personal trainer en heeft de afgelopen jaren al vele mannen en vrouwen 1 op 1 kunnen helpen. Zijn formule is voeding x training x inzet = resultaat.

Jesse heeft nagedacht over een ideale training zonder fitnessapparatuur en waar je toch vet mee kunt verbranden. De volgende punten kun je verwachten met het trainingsschema van Jesse:

 • Dat het zonder fitnessmaterialen uitvoerbaar is
 • Niet langer dan 25 minuten duurt
 • Voor ieder fitnessniveau uitvoerbaar is. Gemakkelijk onder de knie te krijgen voor beginners, maar ook een uitdaging voor gevorderden
 • Alle spiergroepen aanspreekt (benen, billen, buik, armen, borst, rug)
 • Maximaal de aanmaak van vet-verbranding-hormonen stimuleert, en dus zoveel mogelijk vet verbrandt
 • Tegelijkertijd ook zorgt dat je conditie beter wordt, je je fitter voelt
 • Je BMR (Basal Metabolic Rate, ruststofwisseling) gigantisch verhoogt
 • Zorgt voor sterkere buikspieren en een sterkere onderrug
 • Bij vrouwen zorgt voor slankere benen

Door veel testen en verbeteren, (hij heeft dit samen met zijn personal training klanten getest) is dit fijne online trainingsprogramma ontstaan, de online Vet-Killer workout 320!

Je krijgt een volledig trainingsschema in PDF met uitleg en foto’s + alle oefeningen uitgelegd in een online video. Deze training is ook geschikt voor beginners! Als je naar 4 weken denkt, dit wordt te gemakkelijk ik kan een stapje verder, dan heeft Jesse nog meer trainingen voor je!

Zo heb je ook de online Vet-Killer 360 workout. Ook hier is een vervolg op: de online Vet-Killer Bootcamp workout & de online Vet-Killer X-treme Bootcamp workout! Mocht dit nog niet genoeg zijn heeft Jesse ook een online cardiotraining gemaakt!

De kosten van 1 Vet-Killer workout zijn € 27,00 euro en de cardiotraining is € 17,00 euro. Mocht je dus al deze trainingen gaan volgen, dan ben je € 125,00 euro kwijt. Als je vandaag nog start kun je via onderstaande link het hele pakket aanschaffen voor maar liefst € 54,00! En je krijgt de garantie niet goed geld terug!

8. Slank met virtuele maagband

Afvallen met een virtuele maagband, is dit mogelijk? Het klink waarschijnlijk misschien wel vreemd in de oren. Maar toch is dit een methode die steeds populairder word. Dit zie je ook terug in de ervaringen van personen die voor deze methode gekozen hebben, en de ervaringen zijn bijzonder goed te noemen! Vandaar dat deze vorm van een afvalprogramma niet in de top 10 mag ontbreken!

Maar wat is nu precies een virtuele maagband? Een virtuele maagband is als het ware een denkbeeldige maagband die je krijgt doormiddel van hypnose. Je bent er zelf van overtuigd dat je een maagband hebt na deze hypnose. En dat je daardoor dan ook een stuk minder kunt eten. De voordelen die je gaat ervaren zijn fantastisch!

Denk je dat dit ook iets voor jou is en wil jij ook deze fijne voordelen gaan ervaren en geen calorieën meer te hoeven tellen? Dan kun je je via deze link aanmelden voor een gratis webinar! om zo kennis te maken met deze unieke methode!

9. Stoppen met lijnen 16 weken

Het afvalprogramma Stoppen met Lijnen

Stoppen met lijnen, wie wilt dat niet? Als je wilt leren hoe je gezond kunt leven en wilt stoppen met lijnen is deze cursus zeker geschikt voor jou! Je leert hoe je slank en fit kunt zijn doormiddel van een andere manier van eten, bewust worden van wat je eet en beweging dat in je leefpatroon past!

Met deze cursus is je slagingspercentage 94%! Dit komt doordat je kleine aanpassingen leert en zo je leefstijl hiermee gaat veranderen. Je krijgt coaching, een e-cursus en een online omgeving waar deelnemers worden begeleid!

Ook handig om te weten is dat deze cursus geschikt is voor het hele gezin, stelletjes en alleenstaande. Na het volgen van deze cursus zal je geen last meer hebben van het welbekende jojo-effect, doordat je normaal leert eten kun je stoppen met lijnen!

Start je vandaag nog met de cursus stoppen met lijnen dan krijg je 3 gratis bonussen, namelijk; Stoppen als lijner, nooit meer te zwaar en slank de zomer door!

10. Droog trainers.nl – De koolhydraatarme chef – fysiek en digitaal

De cover Koolhydraatarme Chef

De koolhydraat arme chef is een heel handig boek. Wil je graag minder koolhydraten eten maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wat mag je wel en wat mag je niet eten? Dit boek geeft antwoord op déze vraag en vele andere vragen. Ook krijg je handige tips die je kunt toepassen.

Je zal met dit boek ontdekken hoe je lekker, snel en gezond kunt koken. Je zult meer energie ervaren, lekkerder in je vel zitten en je zelfverzekerder voelen en veel inspiratie op doen.

Wat ook leuk is als je de Koolhydraatarme chef aanschaft (fysiek + digitaal) krijg je daar ook nog eens extra bonussen bij! Deze bonussen zal ik hier voor je opnoemen, dat zijn:

 • De vega chef (4 weekmenu’s)
 • De vega chef ( boodschappenlijst)
 • De chef tussendoortjes
 • Thuis trainingsschema
 • Extra KHA weekmenu

Dit alles bij elkaar kost in totaal €37,00 euro! En het fysieke boek wordt gratis naar je verzonden. Tevens heeft de Koolhydraatarme chef een niet goed geld terug garantie. Zo kun je de recepten en weekmenu’s altijd eerst uitproberen. Mocht het niet naar je zin zijn of het is niet wat je ervan had verwacht, dan laat je dat weten via de mail en krijg je meteen je geld terug gestort!

Hoe is de top 10 afvalprogramma’s samengesteld?

Nu dat je de beste afvalprogramma’s hebt kunnen zien is het ook belangrijk om te vermelden hoe de top 10 tot stand is gekomen! De beste afvalprogramma’s is samengesteld door naar bepaalde factoren te gaan kijken.

Zo is er rekening gehouden met de juiste informatie die uiteraard kloppen en wetenschappelijk zijn onderbouwd. Ook is er gekeken welke personen achter de afvalprogramma’s zitten. En dat het experts zijn op het juiste gebied en dat er ook zichtbaar resultaten zijn behaalt!

Maar ook de service en de garantievoorwaardes zijn een belangrijk onderdeel dat is meegenomen in de top 10. En uiteraard de juiste prijs/kwaliteitverhouding niet te vergeten. In de overweging is mijn eigen ervaring met enkele programma’s meegenomen, maar ook is er zorgvuldig gekeken naar de ervaringen van bestaande klanten. Zodat je ook daadwerkelijk resultaten kunt gaan behalen met de afvalprogramma’s!

Kun je afvallen zonder een afvalprogramma?

Is het ook mogelijk om af te gaan vallen zonder een afvalprogramma? Het korte antwoord hierop is ja, dat is zeker mogelijk. Alleen is het vaak een stuk moeilijker doordat je vaak niet over alle kennis beschikt, waardoor je je gewenste doelen niet of gedeeltelijk zal gaan behalen.

Om die reden raad ik ook zeker een goed afvalprogramma aan. Het geeft je meer houvast, motivatie en je beschikt over de juiste kennis dat goed onderbouwd is. Waardoor je dus sneller je doelen kunt gaan behalen!

Wil je toch zelf gaan afvallen of een getraind lichaam gaan opbouwen zonder een programma? Dan kunnen deze afslank bundels goed van pas komen!

Welk afvalprogramma past bij mij?

Om voor jezelf te gaan bepalen welk programma het beste bij jou past, moet je jezelf eerst de vraag gaan stellen wat is mijn doel en wat voor programma zoek ik precies? Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een programma dat meer gericht is op gezonde voeding of om af te gaan vallen en ook om meer spieren op te gaan bouwen. Als je dat goed voor ogen hebt kun je makkelijker een keuze gaan maken waar jou interesses naar uitgaan!

Zoals je kon zien is er in de top 10 rekening gehouden met verschillende doelstellingen waardoor er verschillende programma’s te vinden zijn! Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat door de juiste inzet en motivatie je enorm mooie resultaten zal gaan behalen. En je met een flinke dosis zelfvertrouwen door het leven zal gaan!

Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.