Afslank Receptenbijbel Review!

En lees ook mijn eigen ervaring!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Hier zie je de Afslank Receptenbijbel Review

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm heeft je interesse opgewekt, anders was je niet op dit artikel terecht gekomen, toch? Maar wat kan je verwachten van deze uitgebreide review?

In dit artikel zal ik uitgebreid mijn ervaringen met je delen over de Afslank Receptenbijbel. En uitzoeken wie achter dit boek schuil gaat.

Of het echte resultaten oplevert en natuurlijk of het je geld waard is of niet? Ik hoop dat ik je zo alle vragen over de Afslank Receptenbijbel kan beantwoorden! Lees snel verder.

Inhoudsopgave

Wie is Oscar Helm?

Het is belangrijk om te weten wie achter de Afslank Receptenbijbel zit. En ik kan je zeggen dat Oscar Helm een bekende is. Ik ben namelijk bekend met zijn eerdere producten die hij op de markt heeft gebracht.

En die waren ook een groot succes. Je kunt wel zeggen dat Oscar Helm al een sterke reputatie heeft opgebouwd.

Hier zie je Oscar Helm
Oscar Helm

Ik zal een aantal bekende producten benoemen die hij op de markt heeft gebracht: De Strakke Buik Bijbel, Smoothie Afslankbijbel en Slank In 15 Minuten. Dit zijn een aantal bekende boeken van Oscar Helm. Er zijn hier al 60.000 exemplaren van verkocht!

Oscar Helm is eigenaar van een grote website genaamd: HappyHealthy, waar hij dagelijks 10.000 bezoekers ontvangt!

Wat deze website inhoud? Dat kun je al uit zijn website naam halen. Alles wat te maken heeft met gezondheid en afvallen!

Toen ik verder ging zoeken kwam ik nog meer tegen over Oscar. Hij is namelijk ook: Afslankcoach, Voedingsdeskundige, Dieetpsycholoog en Orthomoleculair therapeut. En heeft zich hierin gespecialiseerd. Dus een aardig rijtje kun je wel zeggen.

Tip: Wil je direct beginnen om fit te worden en af te vallen? Dan kan je nu nog profiteren van de korting. Via deze kortingspagina ontvang je direct korting>>

Wat is de Afslank Receptenbijbel voor product?

De Afslank Receptenbijbel is een afslank programma vol met 100 heerlijke recepten.

Het zijn koolhydraatarme en eiwitrijke recepten. Uit verschillende onderzoeken is duidelijk naar voren gekomen dat deze combinatie een hele effectieve methode is.

Wat dus ook resultaten geeft en met die kennis heeft Oscar dit boek tot stand gebracht. Met natuurlijk zijn jaren ervaring en kennis.

Dit product is digitaal beschikbaar dit vind ik persoonlijk heel fijn, zo heb je het altijd bij hand als je internet hebt. Dit boek is ook te verkrijgen als fysiek boek zo kun je het altijd rustig doorbladeren.

Oscar zal ook voldoende informatie met je delen wat van groot belang is om fit te worden en af te vallen, zodat je meer inzicht krijgt. Oscar zal ook de verborgen suikers benoemen en hij behandeld de langzame koolhydraten en de snelle koolhydraten.

Een hoop waardevolle informatie die jou alle handvaten bied die je nodig hebt om fit te worden en om af te vallen.

Wat zijn de ervaringen met de Afslank Receptenbijbel?

Wat ik zelf altijd heel belangrijk vind is wat vinden andere van de Afslank Receptenbijbel? Hoe ervaren hun het? En misschien nog belangrijker wat zijn hun resultaten?

Dus ik ben op onderzoek uitgegaan. Ik ben tal van reacties en ervaringen tegengekomen. De ervaringen waren duidelijk en positief. Hieronder zal ik er een aantal met je delen!

hier zie je de ervaringen Afslank Receptenbijbel 1
hier zie je de ervaringen van de Afslank Receptenbijbel 2

Dit zijn een aantal reacties en ervaringen van mensen die dit boek gebruikt hebben. Je kunt de conclusie trekken dat ze echt iets hebben gehad aan dit boek en ook resultaten hebben geboekt! Wil jij nog meer ervaringen lezen? Klik hier voor meer ervaringen>>

Wat is mijn ervaring?

En nu zijn we aangekomen wat mijn ervaring is met de Afslank Receptenbijbel. Ten allereerst wil ik vertellen dat ik verschillende boeken/E-Books heb uitgeprobeerd om te kijken of het ook daadwerkelijk werkt. En dat wat er beloofd wordt ook echt zo is.

En ik kijk natuurlijk ook naar de informatie die erin gedeeld word en of die ook goed onderbouwd is.

Ik zit namelijk al meer dan 10 jaar in de fitnessbranche. En heb zodoende ook al wat ervaring opgebouwd. Maar nu, hoe heb ik het ervaren? Daar kan ik vrij kort over zijn, heel positief!

Ik heb het zelf 3 weken uitgeprobeerd. Waarom zo kort? De reden is dat ik veel aan krachttraining doe en door teveel af te vallen komt dit niet gunstig uit voor mijn spiermassa.

Week 1

In het eerste week ervaarde ik al vrij snel meer energie. Je merkt dat je lichaam reinigt van de slechte voedingsmiddelen, die vaak verwerkt worden in je voeding.

Ik vond het fijn dat er in het boek ontbijt, lunch en diner staat beschreven. Dus dat je niet hoeft te bedenken wat moet ik nu? Het word ook duidelijk beschreven. Wat ik ook zeker een pluspunt vond was het boodschappenlijstje. Oscar zorgt ervoor dat de zorgen over wat moet ik eten en waar moet ik het halen weg worden genomen.

Week 2

In de 2e week ervaarde ik me nog meer energieker. En merkte ik ook een merkbaar verschil in spierkracht. En dat is te wijten aan dat de recepten eiwitrijk zijn. Wat dus weer gunstig is voor spieropbouw en spierontwikkeling.

Mijn doel was om meer vet te verbranden om mijn middel en mijn lichaamsgewicht te laten zaken. Dus ging ik ook op de weegschaal staan. Tot mijn verbazing was ik inmiddels al 4,2 kilo afgevallen!

Wat mij dus een flinke boost gaf om nog 1 weekje er vol voor te gaan. En dat deed ik dus ook!

Week 3

De derde week was voor mij een vrij spannend moment kun je wel zeggen. Wat zei de weegschaal? Toen ik ging wegen zag ik dat ik totaal 5,5 kilo was afgevallen!

En dat werd ook opgemerkt door de mensen om mij heen, die gaven me complimentjes. Waardoor mijn zelfvertrouwen dus een flinke boost kreeg. Mijn vetpercentage was ook gezakt. Ik zag ook dat mijn spieren zichtbaarder werden.

Mijn ervaring was dat het me steeds makkelijker afging, om aan de nieuwe gezonde levensstijl te wennen. En door de gevarieerde en lekkere recepten is het natuurlijk een stuk makkelijker vol te houden.

Kortom: Ik ben erg te spreken over hoe Oscar het in elkaar heeft gezet. Het werkt echt, mits je jezelf volledig inzet. En de informatie is goed onderbouwd en gebaseerd op onderzoeken.

Oscar weet dus waar hij over praat. Wil je afvallen of gewoon lekker gezond leven en fit zijn? Dan is de Afslank Receptenbijbel een uitkomst!

Is het betrouwbaar?

Jazeker! Waarom? Ik heb dit product tot op de bodem uitgezocht. De ervaringen liegen er niet om. Ik heb ook echte resultaten behaalt, wat voor mij al duidelijk is dat de Afslank Receptenbijbel ook daadwerkelijk werkt. Als je af wilt vallen en fit wilt leven dan is dit een ideaal product om mee te starten

Je kunt ook in de grafiek hieronder zien dat er een dieet onderzoek plaats vond. En dan spreken ook hier de resultaten voor zich!

hier zie je de grafiek van de Afslank Receptenbijbel
grafiek

Ook belangrijk om de melden is: Ik heb ook mailcontact gehad om te kijken of je ook echt een reactie terug krijgt. En dat was dezelfde dag nog. Op zijn website genaamd: HappyHealthy kun je ook de contactgegevens vinden van Oscar Helm en belangrijk, een KvK nummer.

Gratis digitale bonussen!

Oscar geeft ook nog eens 4 gratis bonussen weg! Het zijn ook nog bonussen waar je echt iets aan hebt. Voor mij was het in ieder geval iets waar ik echt iets aan heb gehad. Ik zal de gratis bonussen hieronder omschrijven.

Bonus 1:  Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

Dit is een schema, zo hoef je dus niet zelf een schema in elkaar te zetten, maar is het voor jou gedaan! Ook de boodschappentips zijn handig in gebruik. En om dat het digitaal is, kun je het bijvoorbeeld op je telefoon openen en kijken wat je nodig hebt.

(Wat voor mij dus handig was omdat ik regelmatig wat vergeet in de supermarkt).

Bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

Veel diëten zijn vaak tijdelijk en dan ervaar je het welbekende jojo effect. En met de 13 richtlijnen is dat verledentijd. En kun je blijven op het mooie resultaat en gezond lichaam. Het jojo effect is verleden tijd!

Bonus 3: 10 Gezonde Toetjes

Vaak denk je bij toetjes dat ze ongezond zijn. Maar dat is bij deze bonus zeker niet het geval! Ik vond de variatie en de smaak heerlijk. Nog een pluspunt, per recept zijn de aantal calorieën en de voedingswaardes vermeld. Zodat je weet wat je binnen krijgt.

Bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes

Dit was voor mij een grote valkuil, slechte tussendoortjes. En dat weet Oscar ook, dat dat een grote valkuil is voor veel mensen. Hij heeft 84 gezonde tussendoortjes ontwikkeld. Dat jij je niet schuldig hoeft te voelen en die je ook nog is slank houden!

Voor wie is het geschrikt?

De Afslank Receptenbijbel is voor iedereen geschikt die slank wil zijn, af wil vallen, gezonde levensstijl wil ontwikkelen en fit door het leven wilt gaan. Als je krachttraining beoefend kun je dit programma ook volgen door genoeg eiwitten te eten, wat deze gerechten ook bevatten.

Advies: Als je doel is om spiermassa op te bouwen dan raad ik het persoonlijk niet aan. De reden is: Als je focus ligt op spiermassa opbouwen dan is het het beste om afvallen te minimaliseren. Als je droge spiermassa op wilt bouwen is dit wel een goede uitkomst.

Waar kun je het kopen?

Je kunt de Afslank Receptenbijbel aanschaffen op de HappyHealthy website van Oscar Helm. Het is bij bijvoorbeeld bol.com nog niet te verkrijgen zover ik weet. Op de website kun je kiezen om je betaling te voldoen via I-Deal, Paypal, Bancontact/Mister Cash en Afterpay, dit alles gaat veilig. Na betaling kun je direct starten met het programma.

Je kunt kiezen voor de digitale variant (pdf formaat), of digitaal én het fysieke boek! Het fysieke boek kun je als je het op tijd besteld de volgende dag al in huis verwachten. De digitale variant kun je vrij wel meteen downloaden.

Let op: Je kunt profiteren van tijdelijke korting die Oscar Helm geeft. klik op de kortingspagina en ontvang direct korting>>

60 dagen-niet-goed-geld-terug!

hier zie je het garantie logo

Wat ik heel fijn vond en zekerheid gaf was de 60 dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Dan kun je het uitproberen zonder dat er risico’s aan verbonden zijn. Vind je het toch totaal helemaal niks voor jou?

Dan kun je zonder te veel vragen je geld terug krijgen. Dit kan Oscar Helm alleen maar aanbieden als hij zeker is van de kwaliteit van het product. In mijn ogen loop je dus geen enkel risico!

Eindoordeel: Is de Afslank Receptenbijbel het waard?

Ja!, ik ben er heel positief over en vind het zeker de moeite waard! Alles is goed onderbouwd en je boekt echt goede resultaten. Wat je flink wat zelfvertrouwen geeft!

Je kunt ook aan de ervaringen zien dat iedereen die producten van Oscar Helm heeft gebruikt, heel tevreden is. Hij weet waar hij over praat. Dat kun je terugzien in de Afslank Receptenbijbel.

Alles is duidelijk en overzichtelijk en het bevat lekkere gerechten. Alle kennis heeft hij samengebundeld in de Afslank Receptenbijbel!

Als je gezond wilt leven, fit wilt zijn en een getraind lichaam wil opbouwen of gewoon wil afvallen? Dan kan ik je de Afslank Receptenbijbel zeker aanraden!

Ik wens je veel succes met je keuze! En ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met al je vragen die je had over de Afslank Receptenbijbel. Wil je nog iets weten? Laat hieronder dan gerust een reactie achter.

Cover Afslank Receptenbijbel

Wil je eindelijk effectief beginnen afvallen? Dan is de Afslank Receptenbijbel iets voor jou! Wacht niet te lang en ontvang meteen korting!

Ja ik wil direct beginnen>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.