Afslank Receptenbijbel Review? [2023] Dit wil je absoluut gelezen hebben!

Gemiddelde leestijd: 24 minuten
Laatst bijgewerkt op:
mm

Laatste update: 9 augustus 2023

Afslank Receptenbijbel review

De Afslank Receptenbijbel review van Oscar Helm, waarschijnlijk wil je hier meer over weten voordat je het gaat aanschaffen. Maar wat kun je ervan verwachten? Hier op Krachttraininginfo.nl vertel ik je er graag meer over in de Afslank Receptenbijbel review. Ik zal onder andere mijn ervaring delen en je komt erachter wie Oscar Helm eigenlijk is.

Wat tevens ook belangrijk is; levert het echt resultaten op en is het je geld waard of niet? Ik hoop al je vragen te kunnen beantwoorden in dit artikel. Laten we beginnen!

Wie is Oscar Helm van de afslank receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. Het is belangrijk om te weten wie achter de Afslank Receptenbijbel zit. En ik kan je al vertellen dat Oscar Helm een bekende is. Ik ben namelijk bekend met zijn eerdere producten die hij op de markt heeft gebracht. En die waren ook een groot succes. Je kunt wel zeggen dat Oscar Helm al een sterke reputatie heeft opgebouwd.

Hier zie je Oscar Helm
Oscar Helm

Ik zal een aantal bekende boeken benoemen die hij op de markt heeft gebracht:

Er zijn hier al meer dan 60.000 exemplaren van verkocht!

Oscar Helm is eigenaar van een grote website genaamd: HappyHealthy, waar hij dagelijks 10.000 bezoekers ontvangt! Wat deze website inhoud? Dat kun je al uit de naam van zijn website halen. Alles wat te maken heeft met gezondheid en afvallen! Toen ik verder ging zoeken kwam ik nog meer tegen over Oscar. Oscar richt zich voornamelijk op mensen met overgewicht en het bijbehorende afslankproces.

Hij heeft ook meerdere studies gedaan namelijk; de Universiteit van Amsterdam, Psychologie, Orthomoleculair Voedings & Suppletieadviseur, Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Dat is aardig wat kun je wel zeggen, met al deze kennis en zijn eigen ervaringen heeft hij dit fijne boek samengesteld!

Wat is de afslank Receptenbijbel precies?

Maar wat houd de afslank Receptenbijbel nu precies in? En wat kun je nu precies verwachten? De afslank Receptenbijbel is gericht om effectief vet te gaan verliezen en gezond te gaan leven, doormiddel van gezonde voeding. Zonder het consumeren van ongezonde geraffineerde koolhydraten, en met de juiste informatie en handvaten om je voedingspatroon weer in goede balans te krijgen.

Dit doet hij aan de hand van koolhydraatarm voedsel. Maar tegelijkertijd bevatten de meeste recepten ook voldoende eiwitten waardoor de recepten ook geschikt zijn voor als je doel is om af te vallen maar ook spieren wilt gaan opbouwen.

Zo kan je maar liefst 140 heerlijke recepten verwachten die ook nog eens geschikt zijn voor het hele gezin! Deze recepten zijn in 6 verschillende categorieën van lekkere recepten verdeeld. Verder krijg je ook veel informatie over de theorie achter deze recepten en waar je op dient te letten en nog veel meer nuttige informatie waar je ook echt iets aan kunt hebben.

Wat zijn de voordelen?

Nu weet je al een beetje wat je kunt verwachten van de Afslank Receptenbijbel. Zo kun je ook een tal van voordelen gaan verwachten bij het effectief gebruiken van deze recepten. Doordat Oscar Helm stimuleert om vaker koolhydraatarm te gaan eten kun je veel gezondheidsvoordelen gaan behalen, denk aan:

  • Verbetering van je bloedglucose
  • Je verbrand effectief lichaamsvet
  • Je insulinegevoeligheid verbetert
  • Langer een verzadigd gevoel
  • Voorkomt het welbekende jojo-effect

Ervaringen van de Afslank Receptenbijbel

Wat ik zelf altijd heel belangrijk vind is wat zijn de ervaringen van de Afslank Receptenbijbel? Wat vinden andere ervan en misschien nog wel belangrijker, wat zijn de resultaten?

Dus ik ben op onderzoek uitgegaan en ik ben een tal van reacties en ervaringen tegengekomen. De ervaringen waren duidelijk en positief. Hieronder zal ik er een aantal met je delen!

hier zie je de ervaringen Afslank Receptenbijbel 1
hier zie je de ervaringen van de Afslank Receptenbijbel 2

Dit zijn een aantal reacties en ervaringen van mensen die dit boek gebruikt hebben. Je kunt de conclusie trekken dat ze echt iets hebben gehad aan dit boek en ook resultaten hebben geboekt! Wil jij nog meer ervaringen lezen? Klik hier voor meer ervaringen>>

Mijn eigen ervaring

Om te beginnen heb ik al veel verschillende boeken uitgeprobeerd om het te kijken of het ook écht werkt om het met andere te kunnen delen. Ik let onder andere ook op de informatie die gedeeld word en of het goed onderbouwd is.

Zelf zit ik namelijk al meer dan 12 jaar in de fitnessbranche en heb al vrij veel ervaring opgedaan. Maar de vraag is nu; hoe heb ik de Afslank Receptenbijbel ervaren? Wat is mijn eigen ervaring met die boek?

Eigen ervaring Afslank Receptenbijbel

Ik heb dit boek voor 3 weken uitgeprobeerd en ik kan je zeggen dat het me erg verrast heeft op een positieve manier! De reden dat ik dit boek niet langer heb gebruikt is dat ik veel aan krachttraining doe en niet teveel wil afvallen, dat is niet gunstig voor mijn spiermassa. Ik zal je hieronder vertellen hoe ik deze 3 weken heb ervaren.

Week 1

In het eerste week ervaarde ik al vrij snel meer energie. Je merkt dat je lichaam reinigt van de slechte voedingsmiddelen, die vaak verwerkt worden in je voeding. Ik vond het fijn dat er in het boek ontbijt, lunch en diner staat beschreven.

Dus dat je niet hoeft te bedenken wat moet ik nu? Het word ook duidelijk beschreven. Wat ik ook zeker een pluspunt vond was het boodschappenlijstje. Oscar zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken wat je zal gaan eten en wat je moet halen.

Week 2

In de 2e week ervaarde ik me nog meer energieker en merkte ik ook een merkbaar verschil in spierkracht. En dat is te wijten aan dat de recepten eiwitrijk zijn. Wat dus weer gunstig is voor spieropbouw en spierontwikkeling.

Mijn doel was om meer vet te verbranden om mijn middel en mijn lichaamsgewicht te laten zaken. Dus ging ik ook op de weegschaal staan. Tot mijn verbazing was ik inmiddels al 4,2 kilo afgevallen! Wat mij dus een flinke boost gaf om nog 1 weekje er vol voor te gaan, en dat deed ik dus ook!

Week 3

De derde week was voor mij een vrij spannend moment kun je wel zeggen. Wat zei de weegschaal? Toen ik ging wegen zag ik dat ik totaal 5,5 kilo was afgevallen!

En dat werd ook opgemerkt door de mensen om mij heen, die gaven me complimentjes. Waardoor mijn zelfvertrouwen dus een flinke boost kreeg. Mijn vetpercentage was ook gezakt. Ik zag ook dat mijn spieren zichtbaarder werden.

Mijn ervaring was dat het me steeds makkelijker afging, om aan deze nieuwe gezonde levensstijl te wennen. En door de gevarieerde en lekkere recepten is het natuurlijk een stuk makkelijker vol te houden.

Kortom: Ik ben erg te spreken over hoe Oscar het in elkaar heeft gezet. Het werkt echt, mits je jezelf volledig inzet. En de informatie is goed onderbouwd en gebaseerd op onderzoeken. Oscar weet dus waar hij over praat. Dus als je doel afvallen is of je wilt gewoon lekker gezond leven en fit zijn. Dan is de Afslank Receptenbijbel zeker een uitkomst!

De lekkerste Afslankbijbel recepten

De Afslank Receptenbijbel heeft natuurlijk veel recepten die je kunt gaan maken. Om deze reden wil ik ook enkele voorbeelden met je delen van recepten die lekker en makkelijk te maken zijn.

Zo zijn bijvoorbeeld de havermout met banaan en cacao & de havermout met walnoten, blauwe bessen en banaan erg lekker als ontbijt. Voor diner zijn de paddenstoelen met gegrilde kipfilet en de spinazie – kipfilet pasta een erg lekker keuze. Hieronder een foto van het ontbijt en het diner.

Voorbeelden van de Afslank Receptenbijbel

Afslank Receptenbijbel kopen

De Afslank Receptenbijbel kopen? Ik zou het zeker adviseren als je graag op een gezonde manier wilt afvallen. Ik heb dit product tot op de bodem uitgezocht. De ervaringen liegen er overigens niet om. Ik heb ook persoonlijk echte resultaten behaalt, wat voor mij al duidelijk is dat de Afslank Receptenbijbel ook daadwerkelijk werkt. Als je af wilt vallen en fit wilt leven dan is dit een ideaal product om mee te starten!

Je kunt ook in de grafiek hieronder zien dat er een dieet onderzoek plaats vond, en dan spreken ook hier de resultaten voor zich!

Hier zie je de grafiek van de Afslank Receptenbijbel

Ook belangrijk om te melden is: Ik heb mailcontact gehad om te kijken of je ook echt een reactie terug krijgt. En dat was dezelfde dag nog. Op zijn website genaamd: HappyHealthy kun je ook de contactgegevens vinden van Oscar Helm en belangrijk, een KvK nummer. Maar er is nog meer als je de Afslank Receptenbijbel aanschaft krijg je ook nog gratis digitale bonussen!

Gratis digitale bonussen!

Oscar geeft 4 gratis bonussen weg! Het zijn ook nog bonussen waar je echt iets aan hebt. Voor mij was het in ieder geval iets waar ik echt iets aan heb gehad. Ik zal de gratis bonussen hieronder omschrijven.

Bonus 1:  Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

Dit is een schema, zo hoef je dus niet zelf een schema in elkaar te zetten, maar is het voor jou gedaan! Ook de boodschappentips zijn handig in gebruik. En om dat het digitaal is, kun je het bijvoorbeeld op je telefoon openen en kijken wat je nodig hebt.

(Wat voor mij dus handig was omdat ik regelmatig wat vergeet in de supermarkt).

Bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

Veel diëten zijn vaak tijdelijk en dan ervaar je het welbekende jojo effect. En met de 13 richtlijnen is dat verledentijd. En kun je blijven op het mooie resultaat en gezond lichaam. Het jojo effect is verleden tijd!

Bonus 3: 10 Gezonde Toetjes

Vaak denk je bij toetjes dat ze ongezond zijn. Maar dat is bij deze bonus zeker niet het geval! Ik vond de variatie en de smaak heerlijk. Nog een pluspunt, per recept zijn de aantal calorieën en de voedingswaardes vermeld. Zodat je weet wat je binnen krijgt.

Bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes

Dit was voor mij een grote valkuil, slechte tussendoortjes. En dat weet Oscar ook, dat dat een grote valkuil is voor veel mensen. Hij heeft 84 gezonde tussendoortjes ontwikkeld. Dat jij je niet schuldig hoeft te voelen en die je ook nog eens slank houden!

Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar

Ben je nog niet zeker of de Afslank Receptenbijbel iets voor jou is dan heb ik nog een tip voor je! Er bestaat namelijk ook het Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar!

Je krijgt namelijk niet 1 recept, nee je krijgt maar liefst 19 recepten verdeeld over 7x ontbijt, 7x lunch en 5x diner en 1 week menu die je gratis kunt inkijken! Nadat ik zelf het inkijkexemplaar had gezien was ik wel zeker dat ik dit boek wilde hebben!

Heb je interesse in het inkijkexemplaar? Download hier het gratis inkijkexemplaar.

Wat is de aanschafprijs van de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel kun je al aanschaffen voor de prijs van 27 euro. Je kunt dan meteen het digitale pdf bestand downloaden. Het handige hiervan is dat je het altijd bij de hand kunt hebben door het te openen op je telefoon, laptop of op een ander digitaal apparaat.

Je heb ook de mogelijkheid om de digitale versie én het fysieke receptenboek te kiezen, dat kost 37 euro. Wanneer je dat op tijd besteld heb je het de volgende dag al is huis! Zo heb ik persoonlijk voor deze optie gekozen omdat ik een fysieke boek bij het koken net iets fijner vind. Maar dit is uiteraard iets persoonlijks.

Zo heb je ook de ruime keus om de betaling te voldoen via I-Deal, Paypal, Bancontact/Mister Cash en Afterpay. Dit alles gaat natuurlijk op een veilige manier. Als je de Afslank Receptenbijbel hebt aangeschaft kun je er naast de bonussen die je er digitaal gratis bij krijgt ook nog een afslankprogramma uitproberen. Mocht je dit niet willen kijk dan goed dat je het vinkje uitzet!

In dit afslankprogramma krijg je onder andere video’s met bruikbare tips, oefeningen en nog veel meer! Dit is een abonnement dat je afsluit en de kosten zijn 19,97 per maand. Mocht je je later toch denken, ik heb dit niet meer nodig of ik heb te weinig tijd om hier aandacht aan te besteden?

Je kunt dit altijd per direct opzeggen! Dit gaat eenvoudig via het afmeldformulier. Je hebt hiervoor je referentienummer nodig, deze kun je vinden op de afschriften van je maandelijkse abonnement. Later krijg je een e-mail ter bevestiging.

Voor wie is die boek geschikt?

De Afslank Receptenbijbel is voor iedereen geschikt die effectief zijn vetpercentage wilt verlagen, wilt afvallen, een gezonde levensstijl wilt ontwikkelen en gewoon lekker fit door het leven wilt gaan. Als je krachttraining beoefend kun je dit programma ook volgen door genoeg eiwitten te eten, wat deze gerechten ook bevatten.

Advies: Als je doel is om spiermassa op te bouwen dan raad ik het persoonlijk niet aan. De reden is: Als je focus ligt op spiermassa opbouwen dan is het het beste om afvallen te minimaliseren. Dit kan overigens als enige nadeel worden ervaren. Als je droge spiermassa op wilt bouwen is dit wel een goede uitkomst!

60 dagen-niet-goed-geld-terug!

hier zie je het garantie logo

Wat ik heel fijn vond en zekerheid gaf was de 60 dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Dan kun je het uitproberen zonder dat er risico’s aan verbonden zijn. Vind je het toch totaal helemaal niks voor jou?

Dan kun je zonder te veel vragen je geld terug krijgen. Dit kan Oscar Helm alleen maar aanbieden als hij zeker is van de kwaliteit van het product. In mijn ogen loop je dus geen enkel risico!

Is de Afslank Receptenbijbel je geld waard?

En nu zijn we bijna aan het einde gekomen van deze uitgebreide review en is de belangrijke slot vraag… Is de Afslank Receptenbijbel je geld wel waard? Wat je waarschijnlijk al verwacht ben ik er echt heel positief over en vind het zeker de moeite waard! Alles is goed onderbouwd en je boekt echt goede resultaten. Wat je flink wat zelfvertrouwen geeft!

Je kunt ook aan de ervaringen zien dat iedereen die producten van Oscar Helm heeft gebruikt, heel tevreden is, hij weet waar hij over praat. Dat kun je terugzien in de Afslank Receptenbijbel. Alles is duidelijk en overzichtelijk en het bevat lekkere gerechten.

Alle kennis heeft hij samengebundeld in de Afslank Receptenbijbel. Als je gezond wilt leven, fit wilt zijn en een getraind lichaam wilt opbouwen of gewoon wilt afvallen? Dan kan ik je de Afslank Receptenbijbel zeker aanraden! Ik wens je veel succes met je keuze en ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met al je vragen die je had over de Afslank Receptenbijbel.

Cover Afslank Receptenbijbel

Wil jij gezond en fit door het leven gaan en effectief beginnen met vet te gaan verbranden? Wacht niet te lang en ontvang meteen korting!

Ja ik wil direct beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *